Bani.md

Horoscopul banilor, 13-19 noiembrie: Peștii își caută un nou loc de muncă, iar Racii trebuie să aibă grijă ce și cum vorbesc

Horoscopul banilor, 13-19 noiembrie: Peștii își caută un nou loc de muncă, iar Racii trebuie să aibă grijă ce și cum vorbesc foto simbol: cnbc.com

O nouă săptămână, cu noi provocări. Unii le fac față cu brio, alții intră într-o perioadă monotonă, dar care pare să nu fie chiar atât de rea. Vezi ce ți-au rezervat astrele pentru săptămâna aceasta:

HOROSCOP BERBEC

Bani - La finalul săptămânii încasați bani de la serviciu, pe care îi folosiți pentru a vă achita datoriile.

Munca - Discuții cu partenerii de serviciu, drumuri scurte au loc la începutul săptămânii, se pun bazele unor proiecte.

HOROSCOP TAUR

Bani – Ai bani de recuperat de la prieteni și, la rândul tău, ești dator unor apropiați. Din păcate, nu primești la timp banii pe care i-ai împrumutat, așa că nici tu nu reușești să îți onorezi datoriile.

Munca – Provocările de la locul de muncă se dovedesc a fi peste competențele tale și ești nevoit/ă să apelezi la ajutorul unor persoane pe care nu le agreezi în mod deosebit. Va trebui să treci peste "rușinea" de a apela la ele că să îți rezolvi taskurile.

HOROSCOP GEMENI

Bani – Banii nu constituie o problema pentru tine săptămâna această. Te descurci excelent pe plan financiar și reușești chiar să îți ajuți și membrii familiei cu o suma generoasă. Important este să nu depășești prea tare bugetul.

Munca – Este o săptămâna perfectă la job: tot ce îți propui îți iese și fără să faci eforturi deosebite. Ai idei originale și nu te temi să ți le exprimi. Ai inițiativă și ești dornic/ă să arăți cât de bine te pricepi la ceea ce faci.

HOROSCOP RAC

Bani – Deși cheltuielile sunt mari, reușești să le faci față cu brio. Ești chibzuit/ă cu banii, știi cum să îți administrezi bugetul și vei reuși să rămâi și cu ceva bănuți în plus după ce îți plătești toate obligațiile.

Munca – Nu reușești să te concentrezi deloc la job. Ai grijă ce spui și ce faci, că să nu ajungi ținta glumelor și ironiilor la birou.

HOROSCOP LEU

Bani – Nu este cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar, însă nu-i motiv de îngrijorare. Puțini încep anul plini de bani, așa că încearcă să nu te panichezi și să te descurci cu puținul pe care îl ai.

Munca – Încearcă să rămâi calmă la locul de muncă și să nu mai "iei foc" la fiecare sarcină care îți este atribuită și nu e tocmai pe placul tău. Încearcă să fii mai flexibil/ă și să faci compromisuri din când în când. 

HOROSCOP FECIOARĂ 

Bani – Ești pus/ă pe economii săptămâna aceasta și te abții de la multe dintre cheltuielile tale curente. Până la urmă vei vedea că eforturile tale nu sunt în zadar și vei reuși să pui deoparte o sumă frumoasă.

Munca – Nu te mai simți în largul tău la muncă și asta te face să fii din ce în ce mai puțin implicat/ă. Încearcă să rezolvi problema care te sâcâie de mai multă vreme, pentru că altfel nu vei reuși să o mai duci prea mult în această colectivitate.

HOROSCOP BALANȚĂ 

Bani – Stai excelent la capitolul financiar, însă tu nu ești niciodată mulțumit/ă și ai tendința să te plângi tuturor de lipsa banilor. Încearcă să te bucuri de banii pe care îi ai și să îi cheltuiești cu cap.

Munca – Colegii te apreciază din ce în ce mai mult și începi să simți că faci parte dintr-o echipa. Trebuie însă să înțelegi că nu ai cum să mulțumești pe toată lumea, așa că nu mai încerca să fii chiar pe placul tuturor.

 HOROSCOP SCORPION

Bani – Ai început anul cu niște datorii financiare, care îți creează o stare de neliniște. Nu reușești să te descurci prea bine cu banii și trebuie să renunți la câteva achizițiii pe care le programasei pentru această săptămâna.

Munca – Liniște și pace la locul de muncă. Deși sperai să fii implicat/ă într-un proiect nou, se pare că au ales pe altcineva în locul tău. Așa că va trebui să îți îndeplinești aceleași sarcini că și până acum.

HOROSCOP SAGETATOR

Bani – Vei fi pus/ă în situația de a ajuta un prieten bun cu o sumă importantă de bani. Deși ai avea și tu nevoie de ei, te poți lipsi o perioada de această suma că să îi faci un bine prietenului aflat în mare nevoie.

Munca – Lucrurile încep să devină mai suportabile la job și chiar îți face plăcere proiectul de care te ocupi săptămâna această. Nu mai vezi doar partea goală a paharului și asta te face să lucrezi cu mai multă dedicatie.

HOROSCOP CAPRICORN

Bani – Va trebui să fii mai cumpătat/ă cu banii, dacă nu vrei să intri în datorii. Cheltuielile sunt mari la început de an și ești nevoită să renunți la micile plăceri că să achiți diverse taxe și impozite.

Munca – Vei avea mai mult de muncă săptămâna această, așa că fii pregătită să fii supusă unui ritm infernal de lucru. Nu va fi ușor, însă la final îți va aduce mari satisfacții și eforturile tale nu vor fi în zadar.

HOROSCOP VARSATOR

Bani – Este perioada reducerilor și asta, pentru tine, înseamnă un singur lucru: shopping! Astfel cea cea mai mare parte din banii tăi vor fi cheltuiți pe haine.

Munca – La job lucrurile sunt destul de liniștite și ai intrat într-o rutină care îți priește. Nu te deranjează că faci același lucru zi de zi și ești mulțumit/ă ai un job stabil.

HOROSCOP PESTI 

Bani – Te descurci onorabil cu banii săptămâna asta și reușești să faci și câteva economii. Nu ai mari cheltuieli de făcut, așa că îți permiți să îți satisfaci și niște mici capricii.

Munca – Ești hotărât/ă să schimbi locul de muncă și începi deja căutările. Nu te jena să întrebi în stânga și în dreapta, pentru că nu știi de unde se ivește ocazia.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000