Bani.md

Horoscopul banilor 4-10 decembrie: E timpul ca Taurii să facă o schimbare a job-ului, iar Racii primesc bani

Horoscopul banilor 4-10 decembrie: E timpul ca Taurii să facă o schimbare a job-ului, iar Racii primesc bani

Mai e puțin și încep oficial sărbătorile de iarnă! Fiecare încearcă să strângă câțiva bani pentru a cumpăra cadouri, iar unii dintre nativi sunt foarte chibzuiți în această privință, alții însă își pot crea riscuri suplimentare dacă vor cheltui pe negândite. Vezi ce îți prevăd astrele pentru săptămâna 4-10 decembrie 2017. 

HOROSCOP BERBEC

Bani – O rudă are nevoie de ajutor financiar din partea ta, așa că în ceea ce privește economiile tale, toate vor merge, sub formă de împrumut, către o persoană draga.

Munca – Nu ai deloc starea necesară pentru a te împărți în atât de multe locuri pe cât îți cere locul de muncă, însă din păcate vei fi nevoit/ă să nu lași nimic pe jumătate făcut, chiar dacă vei amâna totul spre sfârșitul de săptămână.

 HOROSCOP TAUR 

Bani – Au loc ceva schimbări în viața ta, iar asta te face să devii ușor neliniștit/ă în privința banilor. Având în vedere că ești nesigur/ă pe viitor, ai grijă să faci economii.

Munca – Te gândești serios să îți schimbi locul de muncă și, de ce nu, să schimbi chiar domeniul în care lucrezi. A venit timpul pentru o schimbare majoră în viață ta.

 HOROSCOP GEMENI

Bani – Nu ai probleme la capitolul financiar, însă continui să strângi bani pentru planurile mari de viitor, pe care le ai. Ceea ce nu este rău deloc.

Munca – Treci printr-o perioada mai mult decât aglomerată, iar muncă nu prea îți lasă timp să te mai ocupi și de altceva. Nu uită că trebuie să te și odihnești, dacă vrei să dai randament pe o perioada mai lungă de timp. 

 HOROSCOP RAC 

Bani – Poti primi o sumă de bani mai mult sau mai puțin așteptată. Poate fi vorba despre o primă sau despre un bonus despre care nu erai sigur/ă că va apărea, dar știai că îl meriti.

Munca –  Munca îți auce satisfacții, chiar dacă nu te poți declara 100% mulțumită. Săptămâna acastă totul pare să fie organizat și linistit.

 HOROSCOP LEU 

Bani – Iti vine destul de greu să te abții de la toate lucrurile pe care ți le dorești, însă zilele acestea ești mânat/ă mai degrabă spre a cumpăra lucruri și atenții pentru alții, mai ales acum, când se apropie sărbătorile de iarna. 

Munca – Liniste și pace, la birou. Atmosfera de iarnă și-a intrat în drepturi și toată lumea pare să aștepte cu nerăbdare vacanța. 

 HOROSCOP FECIOARA

Bani – Nu ești decis/ă cum vrei să îți cheltuiești economiile, dar știi că aceasta este perioada în care vrei să faci asta. Te avânți în cumpărături și nimic nu stă în calea ta.

Munca – Te simți presat/ă de mici neplăceri care au tot avut loc la serviciu, însă ține doar de ține modul în care le interpretezi. Încearcă să fructifici cât de mult orice întâmplare. 

 HOROSCOP BALANTA 

Bani – Uită de cumpărături, nu se anunță o perioada prea bună pentru tine, din punct de vedere material. Ai nevoie să fii foarte chibzuit/ă. 

Munca – Știi foarte bine ce pretenții ai de la locul de muncă și ce consideri că îți este îndreptățit. Săptămâna aceasta îți faci curaj să discuți despre beneficiile pe care ți le doresti.

 HOROSCOP SCORPION 

Bani – Ai o perioada liniștită, la capitolul financiar. Faptul că ai fost foarte atent/ă la cheltuieli, pe o perioada mai lungă de timp, te ajută acum.

Munca – Simti că nu oferi tot ceea ce poți, la locul de muncă, dar încerci din răsputeri să te concentrezi și să îți duci proiectele la capăt cu succes.

 HOROSCOP SAGETATOR 

 

Bani – Poti întâmpina dificultăți financiare, însă nu în genul acelora care să te îngrijoreze pe tine. Ai avut multe hopuri, în trecut, așa că acum știi cum să manageriezi o perioada mai grea din punct de vedere financiar.
 
Munca – Serviciul îți poate da bătăi de cap, din când în când, însă per total ai o perioadă bună, în care ești perfect concentrat/ă la ceea ce ai de facut.

 

 HOROSCOP CAPRICORN 

Bani – Organizarea întregii familii sau a grupurilor de prieteni nu te ajută prea mult să și economisești. Ba chiar simți că ai o datorie morală de a plăti o parte dintre lucrurile necesare în planurile voastre.

Munca – Este clar că preferi muncă pe cont propriu, așa că te ocupi serios de proiectele personale, care încep să și arate rezultate.

 HOROSCOP VARSATOR 

Bani – Daca lași la o parte comentariile răutăcioase ale celor din jur, vei afla că răsfățul nu este deloc greșit și că, dacă vrei să stai o săptămână întreagă la SPA, asta este exact ceea ce trebuie să faci, indiferent de costuri. Până la urmă, munca depusă trebuie să fie și răsplătită.

Munca – Ai o perioada productivă la locul de muncă, iar cineva din mediul de lucru te ajută să duci la capăt câteva mici probleme pe care le întâmpini.

 HOROSCOP PESTI

Bani – O suma importantă de bani îți va intra în cont. Aceasta ajunge la momentul potrivit pentru toate cadourile pe care vrei să le cumperi, pentru familie, iubit/ă, colegi, foști colegi, preteni...aproape toate persoanele pe care le cunoști. Încearcă să nu exagerezi!

Munca – Se știe despre tine că ești muncitoare, iar atenția la detalii te ajută să atragi priviri asupra ta, la locul de muncă. Cineva important îți apreciază muncă și îți va și arăta asta, cât de curând.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000