Horoscopul banilor 8-14 august 2022. Perioadă plină de noroc pentru câțiva nativi

08 Aug. 2022, 09:44
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Aug. 2022, 09:44 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Perioada 8-14 august este una plină de noroc pentru câțiva nativi, dar este foarte important ca zodiile să își asculte vocea interioară. Stelele arată că Săgetătorii și Capricornii vor avea parte de oferte avantajoase, iar Vărsătorii primesc o sumă mare de bani.

Află aici, ce au pregătit stelele pe plan financiar în perioada 8-14 august 2022, conform zodiei tale.

Berbec

Berbecii se gândesc la venituri suplimentare în această săptămână și își construiesc planuri mărețe. Astrologii menționează că acest nativ nu planifică să vorbească foarte mult, dar se apucă direct la treabă și implementează câteva idei, pe care le avea în minte de ceva timp. Berbecii sunt harnici și plini de energie, din acest motiv, buzunarul lor devine tot mai plin.

Astrele arată că pe data de 10 și 11 august, Berbecii sunt destul de norocoși, mai ales la capitolul financiar. Sunt niște zile potrivite pentru a acționa rapid.

Taur

În această săptămână, Taurii aleg să muncească din greu. În așa fel, profitul financiar este astronomic, întrucât pe lângă faptul că știu să muncească știu și să-și calculeze cu atenție bugetul și posibilitățile. Astrele menționează că în a doua parte a săptămânii, nu își permite să riște.

Astrele menționează că zodia Taur este norocoasă în ziua de 11 și 12 august. Sunt niște zile destul de bune pentru decizii care pot schimba situația lor financiară.

Gemeni

Gemenii nu sunt gata să arunce banii în vânt, deoarece știu cât de mult au muncit. Din acest motiv, vor economisi foarte mult și vor fi mai selectivi. De asemenea, vor observa că cineva îi cheltuie irațional banii munciți și vor fi nevoiți să intervină. În a doua jumătate a săptămânii, Gemenii pot primi o invitație, care o să-i aducă nu doar oameni noi în viață, dar și o sumă de bani.

Astrele arată că zodia Gemeni este norocoasă în ziua de 12 și 13 august. Sunt niște zile destul de bune pentru decizii care pot schimba situația lor financiară.

Rac

Racii fac mai multe cumpărături în această perioadă, întrucât are nevoie de mai multe lucruri pentru a-și ușura munca acasă, la locul de muncă sau la studii. Astrologii menționează că acest nativ simte o libertate financiară și își permite tot la ce visa. De asemenea, în a doua jumătate a săptămânii, Racii simt nevoia de a ajuta pe cineva apropiat.

Stelele mai arată că pe data de 13 și 14 august, Racii au mai mare noroc. Și ar fi bine să-și programeze toate întâlnirile importante în aceste zile.

Leu

Vești bune pentru zodia Leu. Este o săptămână frumoasă și productivă, mai ales pe plan financiar, deoarece astrele arată că norocul este cu ei peste tot. Leii își pot permite tot ce își doresc, mai ales la final de săptămână.

Astrele explică că pe data de 12 și 14 august sunt cele mai ridicate șanse pentru zodia Leu de a avea noroc la bani.

Fecioară

Fecioarele își schimbă părerea legată de bani în această perioadă, pentru că își dau seama că totul se schimbă în jurul lor. Astrologii menționează că în prima parte a săptămânii, vor face mai mulți pași pentru a-și îmbunătăți situația financiară și a ajuta pe cineva, care are nevoie de ei. Conjuncția planetelor mai arată că finalul săptămânii poate fi plin de surprize și acest nativ se poate bucura de o remunerare din partea unui șef.

Astrele explică că pe data de 11 și 13 august sunt cele mai ridicate șanse pentru zodia Fecioară de a avea noroc la bani.

Balanță

Zodia Balanță este uluitor de eficientă la locul de muncă, deoarece simte nevoia de a se manifesta și a ieși în evidență. Din acest motiv, șefii sunt mai generoși la bani. Iar la mijloc de săptămână acest nativ face un pas important în legătură cu un proiect la care lucrează de ceva timp. Poziția planetelor arată că norocul este cu zodia Balanță, dar trebuie să aibă grijă în cine are încrede.

Astrele scot în evidență că pe data de 9 și 11 august 2022, Balanțele au mai mult noroc la capitolul financiar. Și atrag sume mari de bani în buzunarul lor.

Scorpion

Scorpionii sunt cuprinși de prosperitate financiară în această perioadă, întrucât eforturile sale încep să se observe. Acest nativ devine mai hotărât și nu are de gând să cedeze în fața unor oamenii, chiar dacă sunt mai puternici. În a doua parte a săptămânii, Scorpionilor, investițiile sau tranzacțiile financiare le vor aduce profituri neașteptat de mari.

Astrele arată că ziua de 10 și 11 august 2022 aduce zodiei Scorpion mai mult noroc la capitolul bani și îi permite să privească altfel la organizarea bugetului.

Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de oferte avantajoase în această perioadă, fiindcă participă la mai multe evenimente și cunosc oameni influenți. În a doua parte a zilei, Săgetătorii simt nevoia de a face o schimbare pe plan financiar și apelează la niște soluții mai ciudate, dar extrem de eficiente. De asemenea, are grijă pe ce cheltuie bani în această perioadă.

Astrele scot în evidență data de 12 și 14 august, deoarece Săgetătorii pot avea cel mai mare noroc la bani și își poate permite să riște.

Capricorn

În această perioadă, Capricornii vor avea parte de oferte avantajoase la locul de muncă și se va gândi mult dacă să accepte unele din ele, fiindcă sunt extrem de îndrăznețe și provocatoare. Finalul săptămânii aduce mai mulți bani, dar acest nativ și muncește din greu pentru ei. De asemenea, are posibilitatea să se alăture unui proiect sau grup, care îi poate aduce o schimbare pe plan financiar pe viitor.

Astrele arată că ziua de 10 și 14 august 2022 vă aduce pentru zodia Capricorn mai mult noroc la bani. Și aveți toate șansele să vă arătați cele mai bune calități.

Vărsător

Vărsătorii primesc o sumă mare de bani la mijloc de săptămână și sunt extrem de atenți cu ei, fiindcă simte o responsabilitate majoră. De asemenea, are posibilitatea să încheie niște contracte avantajoase cu oameni influenți și puternici din punct de vedere financiar. De asemenea, abilitățile obținute în trecut îi ajută nu doar să facă bani, dar și să își îmbunătățească niște relații.

Astrele arată că ziua de 11 și 12 august îi aduce mai mult noroc la bani zodiei Vărsător și are toate șansele să se evidențieze în fața unor oamenii importanți.

Pești

În prima parte a săptămânii, Peștii reușesc să facă multe lucruri utile pentru starea lor emoțională, dar și financiară. Acest nativ găsește un echilibru și norocul se întoarce la ei. De asemenea, datorită faptului că este punctual și se ține de cuvânt o persoană îi poate propune câteva oferte foarte bune.  Finalul săptămânii este destul de dificil, dar extrem de productiv.

Ziua de 10 și 14 august 2022 îi aduce zodiei Pești cel mai mare noroc la bani și are toate șansele să se afle în cele mai potrivite momente.

Realitatea Live

05 Dec. 2022, 05:45
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
05 Dec. 2022, 05:45 // Actual //  Lupu Eduard

Sectorul aviatic se îndreaptă către o altă eră. În următorul deceniu, taxiurile aeriene electrice ar putea revoluționa sectorul aviatic.

În ultima perioadă, tot mai multe companii din SUA, inclusiv mai multe startup-uri au început să dezvolte taxiuri electrice aeriene ce au ca scop să scoată maşinile de pe şosea şi să mute traficul în aer, transmite CNBC, citat de news.ro.

Un exemplu în acest sens este compania Delta Air Lines, care în luna octombrie s-a alăturat listei companiilor aeriene ce susţin startup-urile de tehnologie pentru vehicule electrice, cu o investiţie de 60 de milioane de dolari în Joby Aviation, o companie ce dezvoltă avioane electrice cu decolare şi aterizare verticală (eVTOL), destinate să funcţioneze ca serviciu de taxi aerian.

În 2021, când Joby şi-a anunţat planul de a-şi lansa taxiurile aeriene asemănătoare Uber până în 2024, a generat critici din partea analiştilor din industrie cu privire la capacitatea de a se lansa până la acea dată.

Dar investiţia Delta în Joby este un parteneriat de cinci ani pentru a opera eVTOL-uri exclusiv în reţeaua Delta.

United Airlines este, de asemenea, într-un parteneriat cu o startup cu sediul în Suedia, Heart Aerospace, pentru a avea avioane electrice care zboară pe rute regionale până în 2030, acesta adăugându-se altor două investiţii eVTOL ale companiei aeriene.

Una este de 15 milioane de dolari cu Eve Air Mobility, pentru 200 de avioane, iar cealaltă de 10 milioane de dolari cu Archer Aviation, pentru 100 de eVTOL.

American Airlines a investit 25 de milioane de dolari în Vertical Aerospace, o companie cu sediul în Marea Britanie, cu o comandă pentru 50 de avioane. În acest ritm, analiștii spun că taxiurile aeriene ar putea ajunge pe pieţe în anii 2030.

„În timp ce marile companii aeriene încheie acorduri cu startup-uri globale, este important să ne amintim că acestea sunt condiţionate. Depinde de certificarea acestor aeronave şi de cât de repede le pot fabrica companiile”, a declarat Savanthi Syth, director general de cercetare în capital, acoperind companiile aeriene globale şi mobilitatea la firma Raymond James.

Odată ce aceste avioane sunt certificate şi încep să-şi intensifice producţia, Syth a spus că dimensiunea potenţială a pieţei depinde în mare măsură de cât de aproape pot ajunge companiile eVTOL de unde sunt consumatorii.

Companiile vor ca eVTOL-urile să utilizeze infrastructura existentă pentru a funcţiona, cum ar fi crearea de ”vertistop-uri”, în cazul în care aeronavele aterizează deasupra clădirilor din zonele urbane pentru a transporta pe distanţe scurte sau ”vertiporturi”, care utilizează aeroporturile regionale pentru a transporta pe distanţe mai lungi, aproximativ peste 100 de mile.

Potrivit lui Syth, dacă companiile pot crea vertistop-uri şi vertiport-uri în apropierea consumatorilor din zonele rezidenţiale, atunci dimensiunea pieţei ar putea fi mare.

„Credem că veţi vedea operaţiuni mici ale eVTOL începând cu 2025, iar certificările vor începe, sperăm, în 2024. Dar pentru a vedea o mulţime de avioane zburând deasupra capului, probabil că va fi mai probabil în anii 2030”, a completat Syth.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău