Bani.md

Horoscopul banilor, 8-14 ianuarie: Fecioarele trebuie să încerce să nu mai împrumute bani, Peștii sunt mai norocoși

Horoscopul banilor, 8-14 ianuarie: Fecioarele trebuie să încerce să nu mai împrumute bani, Peștii sunt mai norocoși foto: b365.ro

Anul 2018 este unul care aduce noroc pentru unii, iar pentru alții este o adevărată încercare. Vezi mai jos ce țiau pregătit astrele pentru săptămâna ce urmează, 8-14 ianuarie, în materie de bani și carieră:

HOROSCOP BERBEC

Bani – Este o perioada foarte bună pentru a operații financiare îndrăznețe. Este bine să calculați și riscurile, însă astrele sunt în favoarea unei îmbunătățiri a situației materiale a Berbecilor.

Muncă – O să descoperiți că aveți mai multe calități de combatant decât ați fi crezut. Pentru a va atinge obiectivele profesionale nu veți ezită să ieșiți din cochilie și să va asumați riscuri importante. Nu trebuie să vă fie teamă, nu greșiți. Totuși, este esențial să vă păstrați sângele rece.

 HOROSCOP TAUR

Bani – Nu luați rapid decizii legate de bani în această săptămâna. S-ar putea să fiți dezamăgiți de rezultate la final. Așteptarea și prudența constituie atitudinea care vă avantajează cel mai mult în acest moment.

Muncă – În această săptămâna veți relua niște relații cu oameni care sunt importanți pentru bunul mers al carierei voastre. Schimburile de idei și conversațiile de bună calitate va vor scoate din impasul professional, oferindu-va soluțîi pentru problemele de la muncă.

HOROSCOP GEMENI

Bani – Riscați să compromiteți echilibrul dumneavoastră bugetar, tocmai pentru că ați scăpat de unele datorii presante. Nu vă relaxați prea mult și nu uitați că veți face alte datorii dacă cheltuiți fără măsură.

Muncă –  Dacă aveți un proiect important pe care vrei să îl puneți la punct sau să îl prezențați unui superior, ați face bine să vă grăbiți. Săptămâna această este relativ bine aspectata însă ulterior veți întâmpina mai multe obstacole.

 HOROSCOP RAC

Bani – Evitați în această săptămână tranzacții financiare sau operațiuni imobiliare. Dacă sunteți obligați să încheiați o afacere importantă, luați-va maximul de precauții.

Muncă –  În această săptămână, o afacere nouă s-ar putea dovedi profitabilă, mai ales dacă activați într-un domeniu liberal sau comercial. Sunt favorizați mai ales cei care au meserii unde creativitatea este un imperativ. Este o perioada bună pentru semnat documente și acte. 

HOROSCOP LEU

Bani – Mai multe planete vă favorizează atunci când vine vorba de câștiguri materiale. Veți putea să vă echilibrați bugetul și chiar să vă permiteți ceva ce va doreați de mult.

Muncă – În ceea ce privește profesia Leilor, săptămâna această li se vor cere tact, diplomație și elegantă. Veți avea un volum mare de muncă, însă este un moment bun să vă puneți în evidență competențele. Munca bine făcută vă va aduce mari satisfacții.

 HOROSCOP FECIOARA

Bani –  Câteva mici preocupări legate de bani se arată la orizont. Nu vă puteți baza pe schimbarea norocului, așa că încercați să nu vă împrumutați, nu se știe dacă veți putea să va achitați datoriile prea curând. O împărțire înțeleaptă a bugetului este o soluție mai bună.

Muncă – În domeniul profesional, beneficiați de toată susținerea astrelor. Asta înseamnă că veți fi dinamic și veți avea un spirit competitiv mai ascuțit.  Este bine să profitați de aceste aspecte și să va puneți în practică toate ideile.

HOROSCOP BALANȚĂ

Bani – Echilibrul financiar este foarte important pentru voi. Țineți mai mult decât alții să aveți un buget bine organizat și economii pe care să contați. 

Muncă – Succesul profesional va este garantat, atât timp cât nu veți pretinde mai mult decât meritați. Configurația astrală va promite un climat agreabil la serviciu și o ameliorare a statutului vostru. 

 HOROSCOP SCORPION

Bani – Gestionați-vă cu înțelepciune bugetul și totul va fi bine. Astrele nu vor avea nicio influență asupra bugetului vostru în această perioada.

Muncă – Proiectele voastre profesionale nu se vor bucura de succes decât dacă veți fi foarte discreți. Aceasta va fi calitatea de care trebuie să dați dovadă în față persoanelor mai puternice care va susțin din umbră.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Bani – Decideți să adoptați măsuri severe de economisire. Este o disciplină necesară dacă doriți să va consolidați situația materială prezența. Pentru unii nativi, această atitudine îi va proteja de un pericol care le amenință bunăstarea.

Muncă – Trebuie să vă apucați de treaba mai serios. Succesul din trecut nu este o garanție pentru alte reușite. Nu va culcați pe lauri și începeți noi proiecte.

 HOROSCOP CAPRICORN

Bani – Fie vi se cer datorii mai vechi, fie intervine o cheltuiala substanțială la care nu va așteptați. Nu vă pripiți să luați o decizie, fiți prudenți. 

Muncă – Aveți o voință de fier, care va va ajută să depășiți toate obstacolele. Totuși, trebuie să munciți mult pentru a va atinge obiectivele și să gestionați relațiile cu șefii voștri. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Bani – Riscați să vă cheltuiți bani mai rapid decât îi câștigați, așa că țineți seama de sfaturile celor care va îndeamnă la prudență și la cheltuieli modeste.

Muncă – La serviciu, din păcate, conflictele s-ar putea ivi mai des decât vă așteptați. Veți reuși să vă impuneți sugestiile, chiar dacă uneori sunt considerate prea îndrăznețe. Viitorul va va da dreptate.

 HOROSCOP PEȘTI

Bani – Aveți șansă să trăiți un moment de relaxare financiară. Nu va trebui să va faceți griji cu privire la cheltuieli, însă nu înseamnă că nu trebuie să va uitați pe ce dați banii.

Muncă – Creșterea salarială la care visați de mai mult timp ar putea fi în sfârșit a voastră. Imaginația voastră este la cote maxime la fel că și șarmul. O combinație câștigătoare pe toate planurile, și chiar la birou.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000