Bani.md

Horoscopul banilor, 9-15 octombrie: Peștii au oportunități de afaceri, iar Racii ar trebui să ceară o mărire de salariu

Horoscopul banilor, 9-15 octombrie: Peștii au oportunități de afaceri, iar Racii ar trebui să ceară o mărire de salariu foto: vip24.ro

O nouă săptămână, noi provocări! Vezi ce ți-au rezervat astrele pentru zilele ce urmează, cum stai cu banii, ce dificultăți întâlnești la locul de muncă și cum ar trebui să le depășești:

HOROSCOP BERBEC

Bani- Situţia ta financiară se pare că se îmbunătăţeşte. Prietenii pe care i-ai împrumutat cu bani, sunt pe cale să îşi plătească datoriile.

Muncă- Este o perioada încărcată la locul de muncă. Vei avea multe proiecte de încheiat şi ţi se pare o situaţie imposibilă. Nu te stresa şi încearcă să rezolvi lucrurile cu calmitate.

HOROSCOP TAUR

Bani- Vei primi nişte veşti cu privire la primirea unei sume de bani. Odată primiţi, poţi începe să îţi faci planurile pentru vacanţa următoare.

Muncă- Este o săptămâna plină de proiecte la locul de muncă. Focusează-te cât mai mult pe cerinţele supervizorilor şi pune-ţi în valoare calităţile.

HOROSCOP GEMENI

Bani- O nouă oportunitate de afaceri ţi-a venit în minte, iar acest lucru îţi poate aduce o avere dacă ştii cum să o gestionezi. Nu rata această ocazie şi încearcă să te documentezi cât mai mult înainte de a o începe.

Muncă- Este posibil să primeşti o promovare sau să ţi se ofere un nou job. Încearcă să te focusezi foarte mult pe ce ai de făcut şi să demonstrezi că eşti capabil/ă de orice.

HOROSCOP RAC

Bani- Ai început să intri în economii, iar acest lucru te face să fii stresat/ă şi tensionat/ă. Încearcă să îţi schimbi locul de muncă sau să ceri o mărire de salariu pentru că situaţia ta financiară să se îmbunătăţească.

Muncă- Ţi se pare că stagnezi şi că este momentul să schimbi ceva în ceea ce priveşte locul de muncă. Câteva conflicte au apărut între tine şi colegii de la muncă. Dacă vrei că lucrurile să meargă mai bine, încearcă să le remediezi.

HOROSCOP LEU

Bani- Fii pregătit/ă să primeşti veşti bune în ceea ce priveşte îmbunătăţirea stării tale financiare. O nouă promovare bate la uşa şi acest lucru îţi va aduce multiple beneficii.

Muncă- Încearcă să nu accepţi nicio propunere ce ţi se pare puţin între limita dintre legalitate şi ilegalitate. Chiar dacă ţi s-ar putea părea o oportunitate bună, este bine să eviţi orice fel de risc pentru a putea fi liniştită.

HOROSCOP FECIOARA

Bani- Este o săptămână norocoasă pentru tine. Profită de acest lucru şi încearcă să participi la diferite concursuri, deoarece poţi avea ocazia să primeşti o suma de bani în orice moment.

Muncă- Este perioada încercărilor şi schimbărilor. Este posibil să ţi se ofere un job care nu corespunde cerinţelor tale. Înainte să accepţi sau să refuzi, încearcă să te gândeşti mai mult la ce beneficii ţi-ar putea aduce această oportunitate.

HOROSCOP BALANŢĂ

Bani- Este o perioada în care trebuie să te gândeşti mai mult cum să economiseşti banii. Încearcă să îţi treci pe hârtie cheltuielile lunare, pentru a putea să îţi pui de-o parte o anumită suma din salariu.

Muncă- O călătorie de afaceri este posibil să apară în această săptămâna. Profită de această oportunitate, deoarece ai ocazia de a întâlni persoane care îţi pot schimba radical viaţă.

HOROSCOP SCORPION

Bani- Apar persoane care vor încerca să profite de tine şi să îţi propună afaceri în care trebuie să investeşti bani, dar există posibilitatea să nu îi mai vezi înapoi. Chiar dacă pare o afacere benefică, încearcă să te gândeşti de două ori înainte de a face acest pas.

Muncă- Dă-ţi mai mult interesul la muncă şi arată-le superiorilor tăi de ce eşti capabil/ă. Chiar dacă pare greu la început, fără sacarificii şi compromisuri nu vei putea ajunge nicăieri.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Bani- Este o săptămână în care situaţia ta financiară se îmbunătăţeşte. Poţi primi o suma de bani din partea familiei sau prietenilor, aşa că profită de acest lucru şi mergi la cumpărături sau la salon.

Muncă- Nu îţi pierde răbdarea atunci când ai de rezolvat o situaţie. Chiar dacă ai colegi încăpăţânaţi şi nu acceptă niciun alt punct de vedere, încearcă să rezolvi situaţia cu calmitate şi să le explici cum ai vedea tu soluţionarea unei anumite probleme.

HOROSCOP CAPRICORN

Bani- Este perioada în care îţi închei anumite datorii şi poţi începe să strângi bani pentru călătorii sau alte activităţi care te fac să te simţi mai bine.

Muncă- Chiar dacă ai impresia că nimeni nu te susţine în ceea ce priveşte locul de muncă, încearcă să nu te mai focusezi atât de mult pe acest lucru. Dă-ţi interesul mai mult şi pune-ţi mai mult în valoare calităţiile de care dai dovadă.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

Bani- O excursie neaşteptată apare în această săptămâna şi s-ar putea să intri în banii pe care i-ai economisit. Situaţia ta financiară stagnează în această perioada, dar asta nu înseamnă că nu poţi profita de câteva zile în care să te relaxezi într-o vacanţă.

Muncă- Originalitatea şi creativitatea sunt punctele tale forţe la locul de muncă. Profită de acest lucru şi demonstrează-le superiorilor tăi că eşti capabilă de şi mai multe calităţi.

HOROSCOP PEŞTI

Bani- O nouă oportunitate de afacere îţi apare în cale şi acest lucru va fi benefic pentru situaţia ta financiară. Încearcă să te focusezi cât mai mult pe acest lucru, deoarece aceste ocazii nu apar în fiecare zi.

Muncă- Noi responsabilităţi apar la locul de muncă şi trebuie să te concentrezi mai mult pe acest aspect. Cu cât îţi dai mai mult interesul, cu atât mai mult o nouă promovare poate apărea.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000