Bani.md

Horoscopul banilor în săptămâna 25 februarie-3 martie. Câștiguri neașteptate pentru o zodie

Horoscopul banilor în săptămâna 25 februarie-3 martie. Câștiguri neașteptate pentru o zodie foto: b365.ro

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

BERBEC

Colegii de muncă ar putea să îţi saboteze succesul din cauza invidiei.

Încearcă pe cât posibil să îţi faci treaba cât de bine poţi, fără să le răspunzi cu aceeaşi monedă. În cazul în care alegi să îţi pierzi timpul cu ei, rişti să îţi scadă veniturile în viitorul apropiat. Cu toate acestea, nu le permite să te calce în picioare.

TAUR

Este o săptămână bună pentru a te gândi la unele schimbări profesionale în viitorul apropiat.

Nu o duci rău cu banii, dar nu ar strica să profiţi la maximum de toate abilităţile tale. Atunci când vezi că planurile tale nu se îndreaptă către direcţia bună, nu ezita să renunţi la ele şi să îţi faci altele!

GEMENI

Ai nevoie de bani în această săptămână pentru a termina unele proiecte pe care le-ai început recent.

E posibil să fie vorba de renovarea apartamentului sau de achiziţionarea unor electrocasnice de care chiar ai nevoie. Foloseşte-ţi toate resursele în acest sens şi nu ezita să accepţi ajutor financiar din partea celor din jur, dacă chiar este necesar!

RAC

Încearcă pe cât posibil ca în această săptămână să eviţi orice tranzacţie financiară majoră!

Nu semna documente importante pe grabă şi nu te înscrie la cursuri de perfecţionare dacă nu eşti sigur că vei avea timp să te ocupi de asta. Situaţia ta materială lasă de dorit şi nu poţi arunca cu banii dacă nu eşti sigur că vei avea beneficii de pe urma acţiunilor tale.

LEU

Chiar dacă îţi place să ai mereu ceva economii puse deoparte, în această săptămână te vei vedea nevoit să apelezi la puşculiţă.

Unele evenimente neprevăzute îţi dau planurile peste cap şi vei avea parte de mai multe cheltuieli decât te-ai fi aşteptat vreodată. Cu toate acestea, la finalul săptămânii te vei simţi împăcat cu tine că ai reuşit să acoperi tot ce era urgent.

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta vei avea parte de multe cheltuieli, în special în zilele de luni şi marţi.

Dacă e vorba de sănătate, nu face economii, altfel vei ajunge să regreţi această decizie! Încearcă să investeşti mai mult în propria persoană şi mai puţi în lucrurile care nu îţi sunt atât de necesare.

BALANȚĂ

Din fericire, în această săptămână o să ai parte de un câştig neaşteptat datorită căruia îţi vei recăpăta şi buna-dispoziţie.

Dacă ai în preajmă un prieten sau o rudă aflată în impas financiar, întinde-i o mână de ajutor fără a sta pe gânduri!

SCORPION

În acest interval de timp, trebuie să te pregăteşti mental pentru mai multe cheltuieli decât de obicei.

1 martie va fi o zi solicitantă financiar pentru tine, însă acest lucru se întâmplă doar pentru că tu îţi doreşti să trăieşti aşa. Luxul şi opulenţa vor înlocui în cazul tău tradiţionalul mărţişor!

SĂGETĂTOR

Cine încearcă să îţi pună beţe în roate la locul de muncă, însă vei reuşi să ieşi din nou cu fruntea sus.

Atunci când colegii tăi vor să îţi saboteze planul, cel mai bine e să le răspunzi cu aceeaşi monedă şi să nu te laşi intimidat. Din fericire, spre sfârşitul săptămânii lucrurile vor reveni la normal.

CAPRICORN

Pentru tine, săptămâna aceasta va fi extrem de liniştită din punct de vedere financiar.

Dacă până acum ai stat cu grija banilor, lucrurile se vor schimba la 180 de grade. Totuşi, încearcă să arăţi că eşti o persoană chibzuită şi că nu te laşi uşor dusă de val!

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta vei descoperi că mulţi dintre prietenii tăi vor să profite de starea ta materială din această perioadă.

Cum au văzut că ai mai mult succes pe plan profesional, cum au început toţi să mişune în jurul tău. Nu accepta toate propunerile lor şi dacă te simţi abuzat, rupe relaţia cu aceştia!

PEȘTI

Dacă vrei să evoluezi profesional şi să câştigi în acelaşi timp mai mulţi bani, renunţă la ideile tale învechite şi ascultă de cei care vin cu forţe proaspete din urmă.

Cu toate că nu trebuie să îţi pierzi identitatea, fă totul posibil să ţi-o îmbunătăţeşti. Mai mult decât atât, astrele te sfătuiesc să nu intri în polemici cu şefii la finalul săptămânii.

Sursa

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000