Horoscopul banilor pentru luna iunie. Se așteaptă schibări importante și creșteri pentru Scorpion

27 Mai 2021, 10:04
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Otilia Cotruța
27 Mai 2021, 10:04 // Au Bani //  Otilia Cotruța

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna iunie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna iunie va fi frumoasă, relaxantă și benefică pentru muncă și pentru consolidarea relațiilor interpersonale.

Vor apărea oportunități excelente și astrele te binecuvântează cu noroc. De aceea, poți juca puțin mai riscant decât de obicei, fie că este vorba de investiții sau jocuri de noroc. Cu toate acestea, trebuie să cheltuiești cât mai puțini bani. Evită călătoriile în interes de serviciu prea lungi și stresante pentru a nu-ți obosi fizicul și mintea.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cu banii vei sta bine luna aceasta, dar va trebui să schimbi modul în care ți-i gestionezi.

Fii mai gospodar/ă, funcționezi mult mai bine atunci când ai rezerve. În caz contrar, vei avea parte de unele suișuri și coborâșuri economice, care vor crea multă instabilitate. În ultima săptămână a lunii, lucrurile se schimbă din nou și se îmbunătățesc mult. Situația ta financiară cunoaște o nouă etapă și prosperitatea te va însoți timp de câteva luni.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Va trebui să îți gestionezi în continuare cheltuielile și veniturile.

Ai nevoie să deții controlul asupra situației tale financiare, deoarece intrările de bani, deși bune, vor fi neregulate. Vei avea parte de mici evenimente fericite și de puțin noroc, dar asta nu înseamnă că te poți relaxa și poți cheltui prea mulți bani.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Instabilitatea va fi la ordinea zilei în această lună.

Vei suferi schimbări pe plan profesional, mai precis la locul de muncă. Aceste schimbări îți vor influența în mod negativ situația financiară. Va trebui să îți gestionezi și controlezi mai bine cheltuielile, altfel ai putea suferi pierderi majore. Nu îți permiți acest lucru acum!

Leu(22 iulie – 22 august)

Situația financiară va fi ca și până acum.

Nu va suferi modificări, dar va trebui să îți controlezi foarte bine cheltuielile, pentru ca banii să îți ajungă până la sfârșitul lunii. Iunie nu este o perioadă bună pentru a investi în nimic. Nu vei avea intuiția necesară pentru a face o mișcare corectă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Cu banii te vei descurca foarte bine luna aceasta.

În semn de recunoaștere a muncii tale perfecte, salariul tău va crește și te vei simți extrem de fericit/ă și mulțumit/ă de tine. De asemenea, ți se va propune un nou loc de muncă la o altă companie. Gândește-te la asta! Ar fi interesant pentru tine dacă ai putea să le faci pe amândouă.

Balanţă(23 septembrie – 22 octombrie)

Cu banii vei rămâne la fel, adică vei continua să câștigi la fel.

Cu toate acestea, va trebui să stabilești unele restricții și să faci unele modificări în economia ta. Evenimentele neprevăzute te vor face să ai mai multe cheltuieli decât în alte luni și acest lucru te va alarma și te va face să îți schimbi modul de gestionare. Vei realiza nevoia de a economisi, de a avea bani disponibili pentru cheltuieli neprevăzute viitoare.

Scorpion(23 octombrie – 21 noiembrie)

În ceea ce privește banii, vei face o schimbare importantă și vei câștiga mai mulți.

Dacă ești angajat/ă, cu siguranță îți va crește salariul sau comisioanele. Dacă ai propria companie, vei câștiga mai mulți bani. De asemenea, pentru nativii cu o situație financiară excelentă, investițiile vor fi de bun augur.

Săgetător(22 noiembrie – 21 decembrie)

În ceea ce privește banii, vei face o schimbare importantă și vei avea câștiguri mai mari.

Ar trebui totuși să fii mai gospodar/ă și să îți faci rezerve pentru eventualele evenimente neprevăzute. Astrele te sfătuiesc să nu te răsfeți prea mult pentru că vezi că o duci bine, ci să încerci să pui ce obții în plus deoparte!

Capricorn(22 decembrie – 19 ianuarie)

Luna aceasta te vei descurca bine din punct de vedere financiar.

Cu banii pe care îi ai, vei putea să îți satisfaci capriciile pe care ți le-ai dorit de mult timp. Un computer nou sau o mașină poate. Cu toate acestea, nu exagera cu cumpărăturile, o investiție majora presupune tăierea alora mai mici. Vei avea nevoie și mai târziu de bani!

Vărsător(20 ianuarie – 18 februarie)

Luna aceasta te vei descurca foarte bine financiar.

Portofoliul tău de clienți crește și profiturile de asemenea. Te vei simți foarte mulțumit/ă de tine și mândru/ă că ai ajuns în acest punct. Vei fi în măsură să îți ajuți familia dacă este necesar.

Pești(19 februarie – 20 martie)

Cu banii vei sta cel mai bine în această lună.

Vei începe să faci economii și o să-ți poți permite să depui din ce în ce mai mulți bani în fiecare lună. Îți poate crește salariul sau dacă ai o afacere, aceasta poate începe să funcționeze foarte bine. Te vei simți cu adevărat bogat/ă și te vei putea răsfăța cu ceva la care visezi de mult. Nivelul de trai crește și te simți special/ă.

Sursa: Eva.ro

Realitatea Live

27 Sept. 2021, 17:24
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
27 Sept. 2021, 17:24 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, investește 50 de milioane de dolari într-un un start-up care dezvoltă roboți care cultivă plante într-un mod sustenabil. De asemenea, omul de afaceri deține o suprafață considerabilă de terenuri agricole, ceea ce demonstrează încă o dată interesul lui pentru acest domeniu.

Astfel, Start-up-ul Iron Ox din Silicon Valley a atras o finanțare de 50 milioane dolari de la fondul de investiții Breakthrough Energy, deținut de Bill Gates.

Compania construiește roboți care pot cultiva plante cu ajutorul unui sistem hidroponic. Acest sistem presupune ca rădăcinile plantelor să fie scufundate într-o soluție nutritivă pe bază de apă și nutrienți sau plante într-un mediu poros, care reține soluția nutritivă, permite oxigenarea rădăcinilor și oferă suport de creștere plantelor, scrie WallStreet.

Roboții au senzori care permit măsurarea nitrogenului și aciditatea solului pentru a cultiva plante sănătoase. Prin această tehnologie dezvoltată de start-up se vor pute crește plante precum căpșune, busuioc thailandez, roșii, coriandru și pătrunjel.

Iron Ox are în grijă o fermă în nordul Californiei, iar începând cu acest an start-up-ul a început construcția unei noi ferme în Lockhart, Texas.

Recent, Bill Gates a reușit să strângă un miliard dolari pentru a dezvolta energie verde și regenerabilă pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice și a poluării.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală