Huawei P40 Series: Fotografii mega reușite, chiar și în lumină slabă! Nu e magie, ci tehnologie

Dacă vrei să fotografiezi ca un profesionist, atunci află că nu mai trebuie să deții un aparat foto scump. Progresele realizate în domeniul fotografiei mobile, odată cu lansarea Huawei P40 Series, le permit fiecărui utilizator să surprindă cele mai frumoase momente în imagini clare și luminoase. Atât vârful de gamă, Huawei P40 Pro, cât și varianta mai accesibilă, Huawei P40 lite, fotografiază impecabil, chiar și în timpul serii.

Dacă vrei să fotografiezi ca un profesionist, atunci află că nu mai trebuie să deții un aparat foto scump. Progresele realizate în domeniul fotografiei mobile, odată cu lansarea Huawei P40 Series, le permit fiecărui utilizator să surprindă cele mai frumoase momente în imagini clare și luminoase. Atât vârful de gamă, Huawei P40 Pro, cât și varianta mai accesibilă, Huawei P40 lite, fotografiază impecabil, chiar și în timpul serii.

Mai multe despre specificațiile prin care se remarcă telefoanele poți afla din rândurile de mai jos.

  • Tehnologiile care fac magia posibilă: Poze clare chiar și atunci când soarele apune

Până acum, cel mai dificil scenariu al unei ședințe foto, era fotografierea în lumină slabă. Însă, tehnologiile de ultimă oră fac ca acest impediment să rămână de domeniul trecutului. Cu noile telefoane, imaginile arată la fel de bine chiar și atunci când soarele nu mai strălucește.

Huawei P40 Pro și Huawei P40 lite au încorporate funcții revoluționare pentru a surprinde cu succes inclusiv momentele preferate din timpul serii.

Fotografierea în lumină scăzută obișnuia să fie un coșmar, adesea necesitând utilizarea blițului pentru a ilumina o scenă, rezultând un aspect artificial, departe de viziunea creativă. Însă, datorită senzorului Ultra Vision și camerei cvadruple, cu Huawei P40 Pro poți fotografia 24 de ore pe zi.

Fotografierea în lumină scăzută necesită fie o mână fermă, fie un trepied pentru a împiedica mișcarea camerei la viteze de declanșare lente. Huawei P40 Pro este echipat cu stabilizare optică a imaginii (OIS) și stabilizarea imaginii cu AI (AIS), ceea ce înseamnă că nu este nevoie de viteze de declanșare rapide sau trepieduri, ca pe camerele tradiționale. Dacă telefonul este ținut cu o mână stabilă, tehnologia va face restul.

Huawei P40 Series: Fotografii mega reușite, chiar și în lumină slabă! Nu e magie, ci tehnologie

Pe de altă parte, sistemul de patru camere de pe Huawei P40 lite include și modul Super Night, permițându-le utilizatorilor să surprindă fotografii uimitoare pe timp de noapte, fără a utiliza un trepied. Pentru videoclipuri, Huawei P40 lite este compatibil cu un editor video AI puternic, ce poate fi utilizat pentru a adăuga muzică de fundal și pentru a decupa imagini, astfel încât utilizatorii să poată crea conținut pentru social media, oriunde s-ar afla.

Huawei P40 Pro este echipat cu o tehnologie performantă, așa cum demonstrează și modulul mare de cameră Ultra Vision de pe spate. Pe partea din față găsim un sistem de cameră duală mai subtil, conturat sub forma unei sfere atunci când ecranul este pornit. Acest sistem găzduiește o cameră IR Depth, un senzor de lumină ambientală și de proximitate și camera principală AF (autofocus) de 32 MP, care realizează selfie-uri clare și videoclipuri 4k la 60 fps (cadre pe secundă). Calitatea este spectaculoasă pentru o cameră frontală, afișând detalii super clare precum sprâncenele, strălucirea ochilor și trăsături faciale care sunt adesea estompate pe majoritatea smartphone-urilor.

Dacă folosești modul Foto, camera va recunoaște automat fețele și va trece la modul Portret, unde afișează opțiuni pentru „frumusețe și efecte”. Iconița „frumusețe” oferă trei opțiuni pentru netezirea pielii, conturul feței și ajustarea tonului pielii. Efectul de frumusețe poate fi dezactivat, cu opțiunea de a adăuga mai târziu aceste efecte, alături de funcțiile de editare integrate.

Iconița „efecte” permite crearea de efecte în fundal (denumite adesea „bokeh”) și depinde în mare măsură de tipul de fundal. Această caracteristică funcționează cel mai bine cu lumini pe fundal și nu poate fi adăugată după realizarea fotografiei, ca în cazul funcției „frumusețe”. Există și nouă filtre care pot fi activate în modurile Foto și Video, dar le poți adăuga ulterior folosind funcțiile de editare, unde există multe alte filtre disponibile și reglaje pentru intensitatea fiecăruia.

Nici varianta mai accesibilă a Huawei P40 Series, Huawei P40 lite, nu dezamăgește atunci când vine vorba despre selfie-uri impecabile.

Camera frontală a Huawei P40 lite vine cu mod Super Night Selfie 2.0 pentru a suprinde selfie-uri uimitoare în toate condițiile de lumină. Utilizând algoritmi AI avansați, camera optimizează atât persoana din cadru, cât și fundalul, pentru selfie-uri superbe, realizate fără efort.

Huawei P40 Series: Fotografii mega reușite, chiar și în lumină slabă! Nu e magie, ci tehnologie

  • MoreApps te invită să navighezi printre cele mai tari aplicații ale momentului și poate fi descărcată din Huawei AppGallery, preinstalat pe noile telefoane

În ultimul timp, majoritatea comunităților de fani HUAWEI menționează MoreApps, o soluție inteligentă și gratuită, lansată de o comunitate de dezvoltatori. Această aplicație ajută utilizatorii să navigheze cu ușurință printr-o gamă variată de aplicații internaționale și locale, pentru a le putea instala pe dispozitiv. MoreApps ajută la descărcarea aplicațiilor Social Media de top și instalarea lor în doar câteva minute: TikTok, Snapchat, Facebook, Whatsapp sau Instagram. Pasionații de gaming vor fi încântați să afle că nume mari precum Game of Thrones, Fortnite, Battle Royale, Rise of Kingdoms, AFK Arena, Lords Mobile sunt și ele prezente în Huawei AppGallery și MoreApps, iar cei care vor să rămână la curent cu știrile internaționale o pot face, alături de Vanity Fair, TimesLIVE, Wired Feed, SQUID – News & Magazines  sau The Herald.

MoreApps facilitează navigarea printre aplicațiile de top din întreaga lume, ușurând procesul de instalare a aplicațiilor dorite în noul dispozitiv Android. MoreApps este foarte ușor de utilizat și oferă o gamă largă de aplicații, cu link-uri de descărcare din surse de încredere. MoreApps are disponibilă și o opțiune de partajare a aplicațiilor și le oferă utilizatorilor posibilitatea de a le sorta în funcție de aspectul dorit, fie că este vorba despre popularitate sau ordine alfabetică.

Huawei P40 Series: Fotografii mega reușite, chiar și în lumină slabă! Nu e magie, ci tehnologie

  • Aplicația PhoneClone te ajută să îți transferi pozele preferate, contactele și documentele importante din vechiul telefon în noul telefon HUAWEI

Dacă decizi să faci trecerea către unul dintre smartphone-urile Huawei P40 Series, nu trebuie să îți faci griji că datele tale nu pot fi recuperate. Aplicația Phone Clone este alături de tine pentru a transfera toate datele din vechiul telefon (indiferent de sistemul de operare) în noul telefon HUAWEI.

Pentru a începe procesul de transfer de date,  trebuie să descarci sau să deschizi Phone Clone pe ambele dispozitive, dacă acesta este deja instalat. Ulterior, trebuie să conectezi cele două telefoane folosind telefonul vechi pentru a scana codul QR afișat pe noul telefon, să selectezi datele pe care vrei să le transferi și să aștepți finalizarea transferului.

Suntem nerăbdători să aflăm specificațiile cărui telefon ți-au făcut cel mai tare cu ochiul. Ori, poate vrei să le cumperi pe ambele? Unul pentru tine și unul pentru o persoană care îți este dragă. Ați putea face o echipă bună pentru a explora lumea prin camerele foto ale Huawei P40 Pro și cu Huawei P40 lite, iar noi să devenim urmăritorii voștri pe rețelele de Social Media. Mai mult, despre oferte și alte surprize pe care le ascund noile smartphone-uri, poți afla de pe pagina oficială de Facebook a Huawei Moldova.

 

P.

Alte stiri

O nouă rundă de privatizări. Ce obiecte sunt licitate și care este termenul limită de depunere a cererilor

Agenția Proprietății Publice anunță pentru perioada 25 septembrie - 13 noiembrie 2020, desfășurarea unei runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat.

Moldova Business Week-2020 va fi organizată în Chișinău, în noiembrie

Evenimentul Moldova Business Week-2020 va fi organizat în Chișinău în ultima decadă a lunii noiembrie.

BRAND DE LUX: Gucci

Gucci este al doilea cel mai valoros brand din lume din industria de lux.

Covifor – medicamentul contra coronavirus este adus de Dita EstFarm în RM

Preparatul Remdesivir, cu denumirea comercială Covifor, care a fost aprobat de UE și SUA, pentru tratarea coronavirusului a ajuns astăzi în Republica Moldova, anunță Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile