Impulsul lui Musk! BITCOIN continuă să atingă noi maxime după susținerea Tesla, ajungând la 58.000 $

Prezentă de câteva luni în atenția investitorilor, dar și a celor care doar aleg să se informeze despre economia lumii, moneda Bitcoin înregisytrează record după record.

După ce a trecut peste 50.000 de dolari (35.700 de lire sterline) săptămâna trecută, ca urmare a susținerii companiei tesla, deținută de Elon Musk, moneda a mai sărit o treaptă înaltă. Duminică, Bitcoin a atins un alt record, ajungând la peste 58.000 de dolari.

Criptomoneda a crescut cu peste 90% de la începutul lunii ianuarie, împingând valoarea sa totală de piață la peste 1 miliard de dolari.

Recenta creștere a fost alimentată de Tesla și alte companii mari care au acceptat-o ca metodă de plată, scrie BBC.

Trebuie de ținut cont de faptul că Bitcoin are un palmares bogat al fluctuațiilor de preț sălbatice, crescând și reducându-și brusc valoarea de mai multe ori de când a fost creat, în 2009.

Bitcoin a început anul 2021 la aproximativ 28.900 de dolari, potrivit cifrelor de pe site-ul de știri despre criptomonede CoinDesk.

Când a trecut de pragul de 40.000 de dolari la începutul lunii ianuarie, a declanșat o tendință descendentă. Totuși, până la finalul lunii a scăzut la 30.000 de dolari.

Cu toate acestea, după ce a depășit 50.000 de dolari pe 16 februarie, a continuat impulsul ascendent, depășind în această duminică, pe data de 21 februarie 2021, valoarea de 58.000 de dolari.

Alte stiri

Cum să încasezi 1,3 milioane de dolari pe zi? Iată ce a făcut acest bărbat și i-a reușit

Sir Chris Hohn, un miliardar britanic care administrator de fonduri speculative a încasat un salariu de 343 milioane de lire sterline (479 milioane dolari) anul trecut, care ar fi cel mai mare pachet salarial anual din Marea Britanie.

Când vom putea călători din nou ca altădată? Ce cred experții

După ce a atins un maxim istoric în ianuarie 2021, numărul de cazuri de coronavirus la nivel global începe să scadă câte puțin.În întreaga lume oamenii încep să se vaccineze, iar lucrurile par să revină încet la normal. Dar când vom putea reveni la călătoriile de altădată?

Consiliera Maiei Sandu, despre Hotărârea CCM: Este o decizie bună pentru situația actuala

Consiliera prezidențială, Olesea Stamate susține că ultima Hotărâre a Curții Constituționale prin care a clarificat blocajul privind remanierile din guvern, este o decizie care va face Guvernul mai puternic pe timp de criză. „Decizia Curții clarifică lucrurile în ceea ce ține de competențele Guvernului interimar. Ne-am asigurat că Guvernul va putea numi secretari de stat și persoane în alte funcții de demnitate publică, precum și funcționari publici pe durata asigurării interimatului”, a precizat Stamte.

Manipulare „à la” Krasnoselski! Vaccinul donat de România care va ajunge și la Tiraspol, prezentat ca fiind oferit de OMS

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a anunțat joi, 4 martie, că regiunea transnistreană va primi săptămâna viitoare 1.810 de doze de vaccin AstraZeneca. Însă, Krasnoselski spune că vaccinul este oferit de Organizația Mondială a Sănătății, deși preparatul a fost donat de România, iar odată ajuns la Chișinău, autoritățile moldovene au decis să ofere și Tiraspolului 1.810 de doze de vaccin.

Ultimele ȘTIRI

Cum să încasezi 1,3 milioane de dolari pe zi? Iată ce a făcut acest bărbat și i-a reușit

Sir Chris Hohn, un miliardar britanic care administrator de fonduri speculative a încasat un salariu de 343 milioane de lire sterline (479 milioane...

Când vom putea călători din nou ca altădată? Ce cred experții

După ce a atins un maxim istoric în ianuarie 2021, numărul de cazuri de coronavirus la nivel global începe să scadă câte puțin.În întreaga lume oam...

Consiliera Maiei Sandu, despre Hotărârea CCM: Este o decizie bună pentru situația actuala

Consiliera prezidențială, Olesea Stamate susține că ultima Hotărâre a Curții Constituționale prin care a clarificat blocajul privind remanierile di...

Manipulare „à la” Krasnoselski! Vaccinul donat de România care va ajunge și la Tiraspol, prezentat ca fiind oferit de OMS

Liderul de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, a anunțat joi, 4 martie, că regiunea transnistreană va primi săptămâna viitoare 1.810 de doze de vaccin...

Am întrebat băncile comerciale despre salariile și beneficiile pe care le oferă angajaților. Află ce au răspuns

Atunci când cauți un loc de muncă, ești interesat și de beneficiile pe care le oferă angajatorul. Dacă domeniul financiar-bancar îți este cunoscut...

Vezi toate știrile