Interviu Bani.md cu Alina Andriuța: „Disciplina, la început, doare. După - e libertate”

Motivație sau disciplină. Ce este mai important? La ce ne ajută disciplina și la ce bun ne trebuie motivația? Acestea sunt întrebările care, din păcate, sunt puse de prea puține persoane. De ce din păcate - pentru că, după noi, organizarea + sistemul este una dintre căile care ne duc mai rapid la rezultatul dorit.

Motivație sau disciplină. Ce este mai important? La ce ne ajută disciplina și la ce bun ne trebuie motivația? Acestea sunt întrebările care, din păcate, sunt puse de prea puține persoane. De ce din păcate - pentru că, după noi, organizarea + sistemul este una dintre căile care ne duc mai rapid la rezultatul dorit. 

Cine dintre noi nu și-ar dori să ajungă mai repede la cifra de afaceri care, deocamdată, este visată?

Alina Andriuța, business-consultant, trainer și antreprenor este intervievatul nostru cu referire la acest subiect. motivul pentru care am ales să discutăm cu ea este expertiza de construcție a sistemelor, a departamentelor și stabilire a proceselor. Plus la aceasta, partenerii ei susțin că este o persoană foarte disciplinată. 

Vedeți în continuare înregistrarea interviului - un material care, preferabil, ați putea să îl ascultați la fiecare început de săptămână pentru a deveni și mai organizați. 

O pauză de cafea productivă vă dorim. 

 

Alte stiri

Cel mai unic iaht explorator din lume ar putea fi al tău pentru 12 milioane de dolari (FOTO)

Nu, nu este un concept de iaht. Este un trimaran eficient din punct de vedere energetic, din viața reală. Acesta navighează pe mări din 2012 și poate fi al tău contra sumei de 12 milioane de euro. De fapt, este posibil să fi văzut nava în porturile din întreaga lume, unde a atras întotdeauna atenția.

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

Facebook elimină limita de text de pe imaginile pentru reclame

Facebook nu va mai avea o limită pentru cantitatea de text a unei imagini - reclame, care reprezintă în prezent 20% din întregul spațiu creativ. Anunțurile cu bannere care conțin mai mult de 20% din text nu vor mai fi dezavantajate atunci când participă la licitație, potrivit unui post pe Twitter. al expertului în social media Matt Navarra.

Consumatorii de vin din România vor putea beneficia de 100 de excursii gratuite la cramele din Moldova

Consumatorii de vin vor putea beneficia de 100 de excursii gratuite la cramele din Republica Moldova, în campania “Vin în Moldova”, inițiată de Wine of Moldova împreună cu Carrefour România.

Ultimele ȘTIRI

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

MAIB micșorează ratele dobânzii la creditele pentru afaceri acordate din resursele internaționale de finanțare

Moldova Agroindbank continuă să fie alături de clienți, sprijinindu-le afacerile și planurile antreprenoriale prin măsuri consolidate de susținere,...

Vezi toate știrile