Bani.md

Ion Ceban, mulțumit de rezultatele obținute. De marți, îl provoacă pe Andrei Năstase la dezbateri zilnice

Ion Ceban, mulțumit de rezultatele obținute. De marți, îl provoacă pe Andrei Năstase la dezbateri zilnice

Candidatul PSRM la funcția de Primar al Chișinăului declară că este mulțumit de rezultatele obținute și îl provoacă pe contracandidatul său, Andrei Năstase să participe, începând de marți, la dezbateri zilnice, în care fiecare să-și prezinte programul pentru problemele Capitalei, fără factori geopolitici. Asta după ce, după procesarea a mai mult de 90% dintre procesele-verbale, Ion Ceban și Andrei Năstase urmează să concureze în turul II. 

„Din câte vedem, avem turul II. Vreau să-l felicit pe contra candidatul meu, are rezultate bune. Vreau să ne axăm pe problemele din Chişinău și să lăsăm factorii politici, geopolitici. Ar fi bine dacă ne-am putea axa în exclusivitate pe problemele orașului. Contracandidatului îi propun o foaie de parcurs. Îi propun să avem dezbateri publice, așa ca să nu ne limităm la 5-10 minute, dacă este nevoie să discutăm și o oră. Să demonstrăm că avem soluții pentru fiecare componentă.

UPDATE: 93% din procesele-verbale au fost procesate. Ion Ceban și Andrei Năstase - cei mai votați candidați

Silvia Radu, după rezultatele preliminare: ”Votul s-a împărțit între două partide... Avem un tur II sută la sută politic”

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000