Joburi de viitor: (8) DigiTech Troubleshooter

Dacă rețeaua dumneavostră de acasă nu va citi datele din bioimplante, jocul de realitate augmentată este defect sau robotul de uz casnic este blocat într-o buclă care curăță aceeași parte a bucătăriei, atunci puteți contacta un DigiTech Troubleshooter pentru a vă oferi ajutorul.

DigiTech Troubleshooter: Responsabilități

DigiTech Troubleshooter* lucrează cu gospodăriile și întreprinderile pentru a rezolva problemele legate de tehnologiile digitale care nu se pot rezolva cu ușurință utilizând algoritmi de depanare la domiciliu. Acestea erau cunoscute ca roluri „IT Helpdesk”, dar acum majoritatea problemelor simple cu tehnologia pot fi rezolvate folosind roboți și inteligența artificială.

DigiTech Troubleshooter: Atribuții

DigiTech Troubleshooter este disponibil pentru probleme mai avansate, pentru a diagnostica ce se întâmplă și pentru a vă asigura că sunteți reconectat cât mai curând posibil.

DigiTech Troubleshooter: Abilități

Depanatorii DigiTech vor avea bune abilități de ascultare, astfel încât să poată interacționa cu clienții și să diagnosticheze probleme cu tehnologia. Aceștia vor cunoaște tehnologiile digitale de uz casnic sau de afaceri utilizate în mod obișnuit pentru rețea, integrarea sistemelor, implanturi, realitate augmentată și roboți. Vor avea o bună utilizare a software-ului și abilități de bază de programare și vor putea, de asemenea, să efectueze remedieri hardware. Vor trebui să fie răbdători și metodici, dar și  buni rezolvatori de probleme.

DigiTech Troubleshooter: Echipă

Ei vor fi solicitați  în comunitățile locale, precum și în afaceri.

 *Troubleshooter - (din engleză) persoană care detectează și înlătură defectele.

 

 

Alte stiri

Pfizer întârzie cu livrarea vaccinului în UE. Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic

Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic Pfizer pentru noile întârzieri ce vor apărea săptămâna viitoare în livrarea de vaccinuri COVID-19 pentru țările membre ale Uniunii Europene, a declarat vineri un purtător de cuvânt al Executivului comunitar, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Pe care rute de troilebuz se va face testarea taxării electronice

Conform IPN, spre testare taxării electronice sunt propuse rute cu peste 20 de unități de transport .

Țările din care moldovenii au primit bani în decembrie. Top 5

În luna decembrie,suma de bani transferată prin intermediul băncilor licențiate, din străinătate în favoarea persoanelor fizice a fost de 147,84 milioane de dolari. Suma a crescut cu 36,9% față de luna decembrie a anului 2019 2019. Cele mai mari tranferuri au fost de 4% și provin din partea țărilor Uniunii Europene (UE), 13,6% din partea țărilor CSI și 39,6% vin din alte țări ale lumii.

Inteligența emoțională în leadership. Domeniile IE

Noțiunea de inteligență emoțională(IE) a început să fie aplicată din ce în ce mai multe domenii, printre care este și mediul de afaceri. Daniel Goleman împreună cu Annie McKee și Richard Boyatzis a demonstrat, în cartea „Inteligența emoțională în leadership”, legătura strânsă care există între inteligența emoțională și leadership. Ei spun că liderii adevărați fac apel la emoții, iar succesul lor depinde de cum aceștia acționează acționează.

Ultimele ȘTIRI

Pfizer întârzie cu livrarea vaccinului în UE. Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic

Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic Pfizer pentru noile întârzieri ce vor apărea săptămâna viitoare în livrarea de va...

Pe care rute de troilebuz se va face testarea taxării electronice

Conform IPN, spre testare taxării electronice sunt propuse rute cu peste 20 de unități de transport .

Țările din care moldovenii au primit bani în decembrie. Top 5

În luna decembrie,suma de bani transferată prin intermediul băncilor licențiate, din străinătate în favoarea persoanelor fizice a fost de 147,84 ...

Inteligența emoțională în leadership. Domeniile IE

Noțiunea de inteligență emoțională(IE) a început să fie aplicată din ce în ce mai multe domenii, printre care este și mediul de afaceri. Daniel Gol...

Joburi de viitor: (22) Consilier de 100 de ani

Acum urmează o serie de joburi de viitor din categoria „PEOPLE JOBS”. În viitor, viața noastră va fi extinsă prin progresele înregistrate în medici...

Vezi toate știrile