Bani.md

Kaufland împlinește 50 de ani: A pornit cu 70 de angajați și a ajuns o rețea internațională de succes

Kaufland împlinește 50 de ani: A pornit cu 70 de angajați  și a ajuns o rețea internațională de succes

Gigantul Kaufland aniversează 50 de ani de la deschiderea primului său magazin din Europa. Kaufland a fost înființat în anul 1968, de la o mică afacere de familie cu 70 de angajați ajungând astăzi la o rețea internațională de succes.

În prezent, Kaufland are peste 1.270 de magazine, aproximativ 148.000 de angajați în șapte țări europene și generează o cifră de afaceri anuală de circa 21,6 miliarde de euro.

Compania pune accent pe prospețime și calitate la cele mai înalte standarde, varietate, portofoliu extins de produse locale și prețuri competitive. Magazinele Kaufland oferă clienților o nouă configurație, pentru un traseu al cumpărăturilor mai rapid și mai ușor, prin elemente unice de design și organizare.

,,Povestea Kaufland a început acum 50 de ani, de la o afacere de familie cu primul magazin deschis în orașul german Backnang. Astăzi, suntem unul dintre cei mai importanți retaileri din spațiul european și în următorii ani intenționăm să ne extindem în Republica Moldova și în Australia. Cei 50 de ani sunt o mărturie a reușitei de a respecta o promisiune făcută clienților ce are la bază principii cheie: prospețime, calitate, prețuri competitive, varietate și cumpărături ușoare", spune Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România.

,,Și în viitor, angajamentul nostru va fi să oferim o experiență la cumpărături cât mai plăcută. În acest sens, vom continua să ne adaptăm în permanență prin modernizarea magazinelor și prin dezvoltarea gamei de produse ”, adaugă Valer Hancaș.

„50 de ani fresh în Europa” sunt marcați printr-o amplă campanie de reduceri, oferte speciale și premii inedite. Kaufland România sărbătorește împreună cu clienții săi, venind în întâmpinarea acestora cu noi experiențe la cumpărături, prin dublarea reducerilor la combinații selectate de câte două produse.

Pe parcursul campaniei sunt puse în joc premii săptămânale, 50 de excursii culinare în România, dar și 5 premii mari, constând în câte o excursie culinară în Europa. Totodată, la cumpărături de minimum 3 ori pe săptămână cu orice card Visa, Kaufland împreună cu Visa, oferă clienților șansa de a se bucura de excursii și multe alte surprize. Premiul cel mare poate aduce unui client Kaufland o excursie pe an timp de 7 ani, pe 7 continente.

Premiile secundare constau într-o excursie pe an timp de 3 ani,  sau într-unul dintre cele 12 pachete compuse dintr-un smartphone și 2 bilete la Untold sau Neversea.

Campania se desfășoară până pe 3 aprilie 2018 în toate magazinele Kaufland și online, cu un concept care marchează preocuparea consecventă a companiei pentru prospețime.

Vezi mai jos un scurt istoric al companiei:

Kaufland împlinește 50 de ani: A pornit cu 70 de angajați  și a ajuns o rețea internațională de succes

Kaufland împlinește 50 de ani: A pornit cu 70 de angajați  și a ajuns o rețea internațională de succes

Kaufland împlinește 50 de ani: A pornit cu 70 de angajați  și a ajuns o rețea internațională de succes

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000