Bani.md

La Moldexpo va fi organizat Târgul de Florii și a cadourilor de Paști. Vor participa peste 80 de companii

La Moldexpo va fi organizat Târgul de Florii și a cadourilor de Paști. Vor participa peste 80 de companii

În perioada 29 martie - 1 aprilie, în ajunul Floriilor și a Sfintelor Sărbători de Paști, în cadrul Centrului Internațional de Expoziții MOLDEXPO va fi organizat Târgul de Florii și a cadourilor de Paști.

Peste 80 de companii participante vor prezenta vizitatorilor o gamă largă de produse alimentare: ouă vopsite, cozonaci, pască, produse din carne, produse lactate, mirodenii, dulciuri și multe alte bunătăți. La Târg veți putea cumpăra cadouri, suvenire, haine în stil național, jucării, vase, bijuterii, cosmetice și parfumuri, accesorii, obiecte de artizanat, broderie de autor etc.

Peste 20 de companii vă vor oferi o mare varietate de flori, puieți de pomi fructiferi și semințe.

Producătorii și distribuitorii de produse alimentare și industriale, haine pentru copii și adulți, textile de uz casnic, meșteșugari populari, magazine de cadouri, companii de suveniruri și ateliere de creație își vor prezenta produsele.

Fiecare zi de târg va fi plină de evenimente: ateliere în pictura ouălor de Paști, confecționarea cadourilor de Paști, îngrijirea orhideelor etc. Faimosul cofetar Maria Makar va dezvălui secretele uitate ale bucatelor tradiționale, printre care desertul de post "turta cu mac". O atmosferă specială de sărbători va fi creată de spectacolele colectivelor de dansuri și muzică populară.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000