LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de care nimeni nu-și poate imagina viitorul. Pandemia a contribuit la transformarea digitală aproape instantanee a afacerilor din întreaga lume și nu există cale de întoarcere. Tehnologia va continua să se dezvolte, iar rețelele neuronale vor fi mai inteligente, mai precise cu fiecare sarcină nouă, astfel devenind o parte indispensabilă a vieții.

Sunt unele lucruri pe care, trebuie sa recunoastem, nu ne face nicio placere sa le facem. Chiar dacă nu sunt grele, sunt extrem de neplacute, plictisitoare si ne dau bătăi de cap. Din fericire, pentru realizarea acelor lucruri s-au inventat diverse gadgeturi si roboți care au ca scop ușurarea vieții.

Soluțiile inteligente eliberează oamenii de rutină și acordă timp pentru divertisment și sarcini creative. Ecosistemul LG ThinQ Smart Home este acel partener devotat care vă va face casa să respire altfel, și care o va transforma în una nouă, moderna și super comodă.

Linia de dispozitive și produse LG ThinQ include o echipă îndreagă de prieteni ai casei viitorului cum ar fi: televizor, frigider, mașină de spălat, sistem de îngrijire a hainelor cu aburi, aspirator, aparat de aer condiționat și purificator de aer.

Toate aceste electrocasnice sunt perfect compatibile cu IoT de la oricare alt producător. Acest lucru nu înseamna altceva decât faptul ca LG acceptă orice alegere și vă este mereu aproape, chiar în smartphone-ul dvs.

Electrocasnicele LG ThinQ pot fi ușor controlate și dirijate prin intermediul aplicației pentru smartphone, boxei inteligente LG XBOOM AI ThinQ care suporta Yandex Alice, sau a panoului Smat TV.

Astfel, după o zi mai dificila, porniți sau opriți mașina de spălat, aspiratorul, sau purificatorul de aer doar printr-o simpla comadă vocală.

Mai mult de atât, toate electrocasnicele LG ThinQ pot fi ușor gestionate de la distanță sau chiar fiind în vacanță. Ce înseamna asta? E simplu, aspiratorul LG R9 este echipat cu o cameră foto și are modul de patrulare Home Guard, așa că și atunci când nu sunteți în casă, puteți solicita un ''raport'' despre ce se întâmplă acasă.

Aparatul de aer condiționat LG PROCOOL, poate fi pornit cu câteva minute înainte de a vă întoarce acasă pentru ca în momentul cînd ajugeți, în cameră să domine o temperatură confortabilă. Aceeași funcție o are și purificatorul de aer LG Air PuriCare. Astfel, la deschiderea ușii de la intrare vă va întâmpina un val de aer pe cât răcoros pe atât ionizat și purificat. 

Printr-un simplu mesaj, mașina de spălat LG AI DD vă va reaminti dacă ați uitat să descărcați toba, iar frigiderul LG InstaView vă va anunța dacă are ușa deschisă.

Tehnologia LG ThinQ este baza casei viitorului. Obiectivul principal fiind determinarea preferințelor și nevoilor dvs. în vederea scutirii dvs. de sarcina de gestionare manuală a dispozitivului la fiecare utilizare.

LG ThinQ Smart Home este despre cum să petreci mai puțin timp citind manuale de instrucțiuni și mai mult timp cu cei dragi făcând ceea ce vă place.

Despre LG Electronics Home Entertainment

LG Home Entertainment este lider în producția de televizoare, sisteme audio-video, monitoare, proiectoare și laptop-uri. Această companie este un inovator recunoscut în industrie considerată lider în categoria televizoarelor OLED, care schimbă radical categoria televizoarelor premium. LG își propune să îmbunătățească viața clienților cu produse inovatoare de divertisment la domiciliu, în frunte cu televizoarele OLED care sunt lideri în categoria lor și televizoarele NanoCell premiate pentru utilizarea inteligenței artificiale.

Mai multe puteți afla:

https://www.facebook.com/LGMoldova/

https://www.instagram.com/lgmoldova/

P.

Alte stiri

Când și cum a apărut sistemul de pensii în lume

Sistemul de pensii a fost creat pentru prima dată în 1889, în Germania de către Otto von Bismark.

Bill Gates anunță că s-a vaccinat anti-Covid. „Am primit prima doză săptămâna aceasta și mă simt minunat”

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a anunțat pe Twitter că s-a vaccinat anti-Covid. Miliardarul a publicat și o fotografie în care este surprins momentul în care primește prima doză a vaccinului.

Eticheta în afaceri: 4 greșeli pe care să le eviți

În mediul de afaceri, imaginea reprezintă un element cheie pentru menținerea și dezvoltarea relațiilor și oportunităților din piață. Când vine vorba despre businessul tău, trebuie să te preocupe atât eticheta personală cât și imaginea serviciilor pe care le oferi.

Pfizer întârzie cu livrarea vaccinului în UE. Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic

Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic Pfizer pentru noile întârzieri ce vor apărea săptămâna viitoare în livrarea de vaccinuri COVID-19 pentru țările membre ale Uniunii Europene, a declarat vineri un purtător de cuvânt al Executivului comunitar, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Ultimele ȘTIRI

Când și cum a apărut sistemul de pensii în lume

Sistemul de pensii a fost creat pentru prima dată în 1889, în Germania de către Otto von Bismark.

Bill Gates anunță că s-a vaccinat anti-Covid. „Am primit prima doză săptămâna aceasta și mă simt minunat”

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a anunțat pe Twitter că s-a vaccinat anti-Covid. Miliardarul a publicat și o fotografie în care este surprins mom...

Eticheta în afaceri: 4 greșeli pe care să le eviți

În mediul de afaceri, imaginea reprezintă un element cheie pentru menținerea și dezvoltarea relațiilor și oportunităților din piață. Când vine vorb...

Pfizer întârzie cu livrarea vaccinului în UE. Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic

Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic Pfizer pentru noile întârzieri ce vor apărea săptămâna viitoare în livrarea de va...

Joburi de viitor: (23) Estetician

Esteticienii lucrează cu oamenii pentru a-și spori aspectele fizice.

Vezi toate știrile