LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu ușă transparentă, șifonierul сu aburi cu control vocal LG StylerThinQ, mașină de spălat cu două încărcături simultane LG TWINWash.

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu ușă transparentă, șifonierul сu aburi cu control vocal LG StylerThinQ, mașină de spălat cu două încărcături simultane LG TWINWash.

Anul acesta, în cadrul expoziției IFA, LG își prezintă viziunea asupra conceptului de spațiu ideal, combinând comoditatea și confortul pentru cei care petrec majoritatea timpului acasă.

Pe tot parcursul lunii septembrie, în cadrul primei expoziții virtuale (compania LG va prezenta produsele sale menite să facă șederea acasă și mai plăcută, mai utilă și mai bogată. În această companie, oportunitățile tehnice moderne, combinate cu situații reale de viață, vor ajuta.

 

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

Ca parte a subiectului "experimentează tehnologia LG ca niciodată înainte", vizitatorii sălii virtuale nr. 18 a complexului de expoziții Messe Berlin vor putea cunoaște cele mai actuale inovații ale companiei. Nu trebuie să ieși din casă! Odată ajuns la panoul virtual al companiei LG, vizitatorii vor putea să se bucure de excursia pe care o va organiza un ghid virtual pentru ei. Pentru a înțelege cum să navigați puteți folosi mini-harta. Doriți să cunoașteți produsul mai aproape? Doar faceți click pe ea.

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

Standul a fost proiectat de Biroul coreean Unity Technologies folosind motorul Unity - o platformă de conducere pentru a crea și a lucra cu conținut interactiv 3D în timp real.

Protagonistul panoului digital este OLED New Wave: aceasta este o instalație compusă din mai multe ecrane flexibile care prezintă calitatea impecabilă a imaginii mulțumită tehnologiei OLED. Factorul de formă unic al expoziției a cucerit deja publicul la CES din Las Vegas la începutul acestui an. În zona home theater, vizitatorii se pot bucura pe deplin de posibilitățile sistemului de divertisment de la LG. Aici puteți experimenta calitatea superbă a imaginii și a sunetului televizoarelor OLED LG, precum și să beneficiați de atmosfera perfectă de gaming, vizitând zona de joc. Sport-barul virtual este perfect pentru a vă bucura de conținutul sportiv, iar zona de living vă permite să vă bucurați de posibilitățile nelimitate ale gamei de televizoare OLED - de la modelele Wallpaper la modelele galerii și rulabille.â

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

Tehnologiile virtuale permit oaspeților să compare caracteristicile televizoarelor LG care se auto-iluminează cu capacitățile televizoarelor LCD,  folosind imagini care prezintă cele mai mici detalii ale cerului nopții înstelate.

Vizitatorii se pot bucura, de asemenea, de sunetul 3D bogat al panourilor și difuzoarelor inovatoare ale companiei, care utilizează tehnologia Meridian Audio.

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

Toate avantajele unei game largi de aparate de uz casnic inteligente și servicii integrate ale companiei LG  pot fi accesate vizitând șapte zone ale panoului virtual.

Combinând trei teme fundamentale - sănătatea , igiena și comoditatea - și esența titlului reflectat cu exactitate "Privește viața casei într-un mod nou cu LG", aceste zone oferă conceptul de a folosi soluții tehnice pentru a face casa și mai confortabilă și mai comodă.

Vă invităm la un tur virtual ce va dura din 1-30 septembrie 2020. Click aici!

 

P. 

Alte stiri

O nouă rundă de privatizări. Ce obiecte sunt licitate și care este termenul limită de depunere a cererilor

Agenția Proprietății Publice anunță pentru perioada 25 septembrie - 13 noiembrie 2020, desfășurarea unei runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat.

Moldova Business Week-2020 va fi organizată în Chișinău, în noiembrie

Evenimentul Moldova Business Week-2020 va fi organizat în Chișinău în ultima decadă a lunii noiembrie.

BRAND DE LUX: Gucci

Gucci este al doilea cel mai valoros brand din lume din industria de lux.

Covifor – medicamentul contra coronavirus este adus de Dita EstFarm în RM

Preparatul Remdesivir, cu denumirea comercială Covifor, care a fost aprobat de UE și SUA, pentru tratarea coronavirusului a ajuns astăzi în Republica Moldova, anunță Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile