Bani.md

Lucrezi în țară sau peste hotare și ai nevoie de un credit? Alege-l pe cel mai potrivit

Lucrezi în țară sau peste hotare și ai nevoie de un credit? Alege-l pe cel mai potrivit

Standardele de viață și munca peste hotarele țării necesită nu doar potențial profesional și uman, dar și cheltuieli mai mari. Indiferent dacă ai nevoie de bani pentru a-i utiliza pe teritoriul sau peste hotarele țării, EasyCredit îți înțelege situația grea și îți oferă credite. Dilema ce apare, probabil, este: ce tip de credit să alegi astfel ca povara financiară să nu se facă simțită? EasyCredit îți vine aici în ajutor, compania adaptând disponibilitățile curente de pe piața creditară la necesitățile numărului mare de clienți, oferindu-ți credite de nevoi personale.

Ce presupune împrumutul de nevoi personale?

Împrumutul de nevoi personale nu este un împrumut creat după modelul clasic. Acestea reprezintă credite care sunt oferite clienților pentru ca aceștia să își poată îndeplini dorințele, fără a se menționa scopul final al creditului. Diferența esențială este că acest tip de împrumut se obține fără gaj, ceea ce îl face foarte convenabil și potrivit unei situații imprevizibile.

Cât de simplă e procedura de obținere a unui credit de nevoi de consum?

Unul din marele avantaje ale unui credit de nevoi personale este procedura simplă, rapidă și eficientă de obținere a banilor. Astfel, pre-aprobarea cererii și aprobarea juridică a unui credit de nevoi personale este făcută în cel mai scurt timp. Iar la EasyCredit poți completa online cererea prin care soliciți un împrumut, ceea ce îți economisește timp.

Ce acte sunt necesare pentru completarea cererii?

  • Dacă te-ai convins că un credit de nevoi personale este ceea de ce ai nevoie, trebuie să știi că procedura de obținere a creditului e simplă: doar buletinul valabil și fișa de însoțire.
  • Certificatul de salariu este celălalt act de care vei avea nevoie la completarea cererii. Dacă îți faci griji că nu vei reuși cu certificatul și trebuie să ceri departamentului de resurse umane din companie o confirmare, să știi că pe site-ul EasyCredit găsești exemplu de certificat de salariu, pe care îl poți descărca și completa.
  • Easy Credit îți poate oferi un împrumut și fără certificat de salariu.

În acest mod, pachetul tău de documente este gata și pregătit pentru a fi încărcat odată cu cererea ta.

Ce avantaje mai are un credit de nevoi personale?

Deoarece este un program de creditare corect și flexibil, creditul de nevoi personale oferă numeroase facilități pentru client:

  • Nu se percep comisioane la acordare – valabil în cazul unei solicitări de analiză a împrumutului pentru bunurile sau serviciile solicitate.
  • Se reduce birocrația – nu este nevoie de zeci de documente și stat la rând, cererea se completează online, cu buletinul.
  • Credite de consum tuturor – atât persoanelor care prezintă sau nu certificat de salariu, lucrează pe patentă, cât și pensionarilor.

Dacă muncești peste hotarele țării și te-ai gândit să ceri un credit pentru migranți, cu siguranță, creditul de nevoi personale trebuie să fie numărul unu din opțiunile tale. Creditul sau împrumutul de nevoie personale nu este doar unul convenabil datorită lipsei garanției prin gaj, a numărului mic de documente necesare pentru depunerea cererii, dar și grație intimității folosirii banilor.

Îndeplinește-ți dorințele și nu lăsa pe mâine, ce poți realiza azi. Alege un credit simplu, convenabil și care să îți satisfacă nevoile personale și profesionale. Fii fericit!

P.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000