Machiaj natural în câteva etape!

Conceptul de feminitate cuprinde noțiunile de: armonie, rafinament și senzualitate. Machiajul natural pune în valoare trăsăturile fine ale feței și promovează o cantitate minimă de produse cosmetice.

Conceptul de feminitate cuprinde noțiunile de: armonie, rafinament și senzualitate. Machiajul natural pune în valoare trăsăturile fine ale feței și promovează o cantitate minimă de produse cosmetice.

Din punct de vedere tehnic pare a fi ușor de realizat, însă aplicarea acestuia necesită o atenție sporită la detalii, tonuri potrivite și multă îndemânare. În cele ce urmează îți sugerăm câteva idei utile, pentru conceperea unei imagini naturale.  

Modalitatea de realizare este foarte simplă – oferă o hidratare profundă tenului cu ajutorul produselor Marion (marca poloneză ce respectă cu strictețe toate standardele calității și sunt testate dermatologic), folosește un minim de remedii cosmetice fără a supraîncărca fața, utilizează armonios nuanțe naturale și conferă tenului o strălucire echilibrată.

Utilizează culori pastelate, cât mai deschise, pentru a accentua forma ochilor, buzelor și pomeților. Un machiaj natural are la bază 3 principii: echilibru, armonie și acuratețe.

Machiaj natural în câteva etape!

Să descoperim împreună care sunt etapele de bază ale unui machiaj natural:

  • Curăță temeinic pielea

Aplică o cantitate moderată de apă micelară pe un disc demachiant și îndepărtează toate celulele moarte de la suprafața epidermei. Folosește o mască de țesut pentru reîmprospătarea tenului.

  • Pregătește pielea

 Pentru a obține un  ten catifelat,  este necesară o hidratare și îngrijire profundă. Aplică pe fața curată o cremă nutritivă și un balsam de buze înainte de a realiza machiajul  propriu-zis și lasă-le să acționeze  timp de 5-10 minute, pentru un efect intensiv.

  • Maschează imperfecțiunile pielii

Utilizează produse de îngrijire cu o acoperire ușoară, cum ar fi-  BB cream sau CC, iar  pentru  mascarea cercurilor întunecate  de sub ochi aplică corectorul. Dacă pielea ta nu este foarte grasă, poți alege o pudră minerală pulbere, care neutralizează instantaneu strălucirea excesivă.

Machiaj natural în câteva etape!

  •  Utilizează  o bază de machiaj

Evită să aplici fardurile direct pe pielea proaspăt hidratată, deoarece acestea vor căpăta un aspect inestetic și se vor strânge în pliul pleoapei. Prin urmare, este important să folosești o bază calitativă, ce va extinde durabilitatea și va oferi luminozitate fardurilor.

  • Combină armonios fardurile de ochi

Pentru a facilita procesul de aplicare a fardurilor, este necesar să respecți  un lanț de reguli simple. Aplică uniform fardul deschis pe pleoape, de la jumătate spre interiorul ochiului, apoi cu o nuanță mai închisă treci de la culoarea deschisă spre exterior, în funcție de cât de intens vrei să fie machiajul. Uniformizează potrivit culorile, astfel încât trecerea de la un fard la altul să nu fie bruscă.  De asemenea, este importantă asocierea unor farduri de bază, mai luminoase, cu unele mai întunecate.

Pentru a obține un rezultat natural, poți înlocui rimelul negru, cu cel maro.  

  • Conferă prospețime feței

Aspectul natural  poate fi obținut prin aplicarea ușoară a unui fard de obraz. Alege un remediu strălucitor, ce poate fi folosit atât pe obraji, cât și pe pleoape.  

Machiaj natural în câteva etape!

  • Aplică luciul de buze și machiajul este complet!

Cu toții adorăm nuanțele mat, dar trebuie să recunoaștem că luciul de buze sau rujul cremos, cu câteva tonuri mai intense decât culoarea naturală a buzelor, este mai potrivit pentru un machiaj natural.

Cel mai înalt grad de frumusețe rezidă în naturalețe, iar zâmbetul constituie cel mai complex machiaj. Frumusețea naturală nu-și pierde niciodată din farmec, de aceea menținerea și accentuarea ei sunt o prioritate în ritualul de îngrijire feminin.

Machiaj natural în câteva etape!

P.

Alte stiri

În ce domenii se câștigă cel mai mult în Moldova, potrivit datelor oficiale

În trimestrul III al anului 2020, câștigul salarial mediu lunar nominal brut a fost de 8074,3 lei, fiind în creștere cu 2,9% față de trimestrul precedent și cu 9,3% față de trimestrul III al anului 2019.

Ultimele ȘTIRI

Primul card cashback în Moldova: Moldova Agroindbank și Mastercard au lansat o serie unică de carduri de plată GAMA

CARDURI DE PLATĂ GAMA

Wine Records prezintă primul Vin Muzical. Un cadou inedit pentru sărbătorile de iarnă (VIDEO)

Alină-le dorul de Casă!

Acest robot japonez poate vedea cumpărătorii ce nu poartă o mască în magazinul tău. Ce le face (VIDEO)

Cu vocea lui de copil, Robovie pare cel mai dulce dintre roboți.

În ce domenii se câștigă cel mai mult în Moldova, potrivit datelor oficiale

În trimestrul III al anului 2020, câștigul salarial mediu lunar nominal brut a fost de 8074,3 lei, fiind în creștere cu 2,9% față de trimestrul pre...

Oferta Moldova Agroindbank pentru întreprinderile micro și mici: Recalculează și Refinanțează

RECALCULEAZĂ. REFINANȚEAZĂ. CU MAIB!

Vezi toate știrile