MAIB micșorează ratele dobânzii la creditele pentru afaceri acordate din resursele internaționale de finanțare

Moldova Agroindbank continuă să fie alături de clienți, sprijinindu-le afacerile și planurile antreprenoriale prin măsuri consolidate de susținere, oferte personalizate, termene reduse de analiză și aprobare a solicitărilor de creditare, perioade extinse de rambursare, produse și servicii digitale oricând la dispoziția mediului de business.

Moldova Agroindbank continuă să fie alături de clienți, sprijinindu-le afacerile și planurile antreprenoriale prin măsuri consolidate de susținere, oferte personalizate, termene reduse de analiză și aprobare a solicitărilor de creditare, perioade extinse de rambursare, produse și servicii digitale oricând la dispoziția mediului de business.

Din 20 august creditele de la Moldova Agroindbank din cadrul resurselor internaționale de finanțare au devenit și mai avantajoase, iar dobânzile – și mai mici.

Astfel, antreprenorii pot beneficia de credite investiționale sau pentru completarea capitalului circulant la o rată a dobânzii de 7.1% în MDL și de la 4.41% în EUR, 4.76% în USD în cadrul programelor de finanțare internațională cu care banca are stabilite parteneriate durabile, cu multiple beneficii pentru clienții săi. În cadrul proiectului PAC-II, pentru clienții care desfășoară activitatea în domeniul exporturilor, creditele vor fi acordate la o rată de 6.6% în MDL.

Reamintim că persoanele cu vârsta de până la 35 de ani pot beneficia de credite cu rata dobânzii de doar 6.5% în cadrul Proiectului Facilitatea de Creditare a Tinerilor, lansat cu scopul promovării și încurajării tinerilor antreprenori, creării de noi locuri de muncă și sprijinirii eforturilor de dezvoltare a afacerilor lor.

Cooperarea MAIB cu cele mai mari instituții de finanțare externe oferă clienților băncii multiple avantaje. Prin intermediul liniilor de finanțare din resursele internaționale clienții MAIB își pot dezvolta afacerile în condiții avantajoase, cu perioadă de grație, facilități fiscale și vamale, componentă de grant etc., iar aria afacerilor eligibile pentru finanțare este și ea diversă: comerț, producere, export, procurare utilaje, agricultură, industrie, vinificație, ș.a.

Aveți nevoie de finanțare? Moldova Agroindbank are soluțiile financiare cu plus de avantaje pentru afacerea Dumneavoastră. Beneficiați chiar astăzi de o consultație în sucursalele băncii. Profesionist, rapid, adaptate necesităților businessului Dumneavoastră experții MAIB vor identifica cele mai potrivite soluții de finanțare pentru creșterea și dezvoltarea afacerilor. 

Cu o cotă de piață de 34% a creditelor oferite businessului local Moldova Agroindbank este lider în domeniul creditării, contribuind la susținerea și dezvoltarea mediului de afaceri din țara noastră și la creșterea economiei naționale.  

P.

Alte stiri

O nouă rundă de privatizări. Ce obiecte sunt licitate și care este termenul limită de depunere a cererilor

Agenția Proprietății Publice anunță pentru perioada 25 septembrie - 13 noiembrie 2020, desfășurarea unei runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat.

Moldova Business Week-2020 va fi organizată în Chișinău, în noiembrie

Evenimentul Moldova Business Week-2020 va fi organizat în Chișinău în ultima decadă a lunii noiembrie.

BRAND DE LUX: Gucci

Gucci este al doilea cel mai valoros brand din lume din industria de lux.

Covifor – medicamentul contra coronavirus este adus de Dita EstFarm în RM

Preparatul Remdesivir, cu denumirea comercială Covifor, care a fost aprobat de UE și SUA, pentru tratarea coronavirusului a ajuns astăzi în Republica Moldova, anunță Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile