Bani.md

Mileștii Mici începe să producă mici, Purcari lansează prima criptovalută, iar Bostavan - detox cu vin (FOTO)

Mileștii Mici începe să producă mici, Purcari lansează prima criptovalută, iar Bostavan - detox cu vin (FOTO)

Ziua păcălelilor, sărbătorită în fiecare an pe 1 aprilie, a devenit un prilej ca oamenii să facă surprize plăcute sau mai puțin plăcute prietenilor și cunoscuților, dar și un motiv pentru companii de a-i face pe clienți să zâmbească.

Fenomenul ia amploare în toate țările, iar cetățenii sunt înnebuniți de unele anunțuri și știri făcute pe 1 aprilie. Companiile moldovenești nu au rămas în urmă și au încercat să păcălească clienții.

Vezi mai jos o selecție de glume făcute ieri, în Republica Moldova:

Vinăria Bostavan, lansează un program de detoxifiere cu vin

Vinăria Bostavan, în colaborare cu nutriționista Corina Dascălu, lansează un program inedit de detoxifiere cu …vin! Accesați următorul link pentru a afla mai multe detalii despre această cură aducătoare de energie și vitalitate și pregătiți-vă să spuneți cu ușurință „ Adio!” oboselii și kilogramelor în plus.

Tucano Coffee lansează un cheescake Jelly Fish, care se servește cu muștar și pâine de secară.

Cold JellyFish - noul cheesecake care îmbină în sine bucătăria tradițională și gastronomia moleculară. ????

Se servește cu muștar și pâine de secară. În curând, vei putea să te răcorești nu doar cu o băutură, dar și cu o prăjitură. Simte gustul adevărat în combinație cu notele de trandafir a Pink Ecuador Coffee.

P.S.: îi mulțumim renumitului cofetar de origine iugoslavă, Lovpis Keikovich, pentru nopțile nedormite întru crearea acestei capodopere culinare.

P.P.S.: nici un jelly-fish nu a avut de suferit.

Love. Peace. Coffee.

Magazinul BUTKA a adus un Pear Book Pro 2030

 Vinăria Bardar lansează sticle din oțel topit - Bardar Steel Edition 

Premieră! O nouă etapă în istoria Bardar! Puterea gustului și rezistența în timp a divinurilor Bardar de 25 ani, Ediție Limitată, de astăzi au și un design premium - sticle din oțel topit!

Află aici cum a fost pregătit Bardar Steel Edition.

Vinăria Purcari lansează primva crypto-valută din lume cu echivalent în vin

Senzațional! Vinăria Purcari lansează în exclusivitate prima crypto-valută din lume cu echivalent în vin! Accesați următorul link pentru a afla mai multe detalii despre WineCoin, moneda care revoluționează piața vinului și a valutelor virtuale.

Bere Chișinău lansează o nouă etichetă și o aplicație pentru aceasta

 Cum funcționează? Deschideți aplicația, o orientați către eticheta sticlei și se deschide profilul de Facebook a prietenului cu care o veți savura :) Aplicația se găsește atât în Play Market și App Store ;)

Combinatul de Vinuri „Mileștii Mici” a început producerea de mici

După numeroasele adresări ale populației, Combinatul de Vinuri de Calitate „Mileștii Mici” a început producerea de mici, unicii mici subterani din lume. 

Micii de la Mileștii Mici au un puternic buchet cu o aromă transparentă de cireșe, cuișoare, fructe de pădure și vanilie, care sunt accentuate datorită gustului moale și elegant cu note de violete și post gust de trufe.
În planurile Combinatului intră și organizarea celei mai mari colecții de mici din lume, cu scopul de a mai intra încă o dată în Cartea Recordurilor Guiness.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000