Bani.md

Ministerul Finanțelor anunță concurs pentru funcția de director la Agenția Achiziții Publice. Iată până când pot fi depuse dosarele de participare

Ministerul Finanțelor anunță concurs pentru funcția de director la Agenția Achiziții Publice. Iată până când pot fi depuse dosarele de participare
Foto simbol: gardianul.net

Ministerul Finanțelor anunță concurs pentru ocuparea funcției de director al Agenției Achiziții Publice. Pentru acest job, se caută o persoană inovativă, cu abilități manageriale remarcabile, cu calități de lider, realizări profesionale și capacitatea de a promova parteneriate interne și externe. 

Termenul limită pentru depunerea documentelor de participare la concurs este 20 aprilie 2016.

Scopul general al funcţiei se rezumă la asigurarea transparenței, implementarea eficientă și adecvată a responsabilităţilor Agenţiei și participarea în dezvoltarea sistemului de achiziţii publice în conformitate cu standardele internaţionale recunoscute.

Directorul va fi responsabil pentru gestionarea organizației care este într-un proces de restructurare, va dezvolta şi va crea parteneriate cu alte instituții, întreprinderi, precum și cu societatea civilă, de asemenea va fi responsabil de toate aspectele legate de funcționarea Agenţiei Achiziţii Publice în domeniul său de activitate.

Agenția Achiziții Publice este autoritate administrativă de specialitate în subordinea Ministerului Finanţelor, care efectuează reglementarea de stat, supravegherea, controlul şi coordonarea interramurală în domeniul achiziţiilor publice.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000