Moldindconbank își îmbunătățește poziția în TOP 100 al celor mai mari bănci din Europa de Sud-Est

MOLDINDCONBANK - ÎN TOP 100 AL CELOR MAI MARI BĂNCI DIN EUROPA DE SUD-EST

Moldindconbank și-a îmbunătățit poziția în clasamentul celor 100 cele mai mari bănci în Europa de Sud-Est. Conform raportului SEE Top 100 Banks 2020, elaborat de agenția financiară internațională SeeNews, Moldindconbank a urcat cu 3 poziții  și este acum pe locul 76.

Potrivit raportului, activele băncii la data de 31 decembrie 2019 se cifrau la 957 de milioane de euro și au crescut cu 11,85% față de anul precedent. În perioada de referință, profitul net al Moldindconbank s-a majorat cu 35,2% față de 2018.

SeeNews TOP 100 Banks este un clasament anual al celor mai mari bănci din Europa de Sud-Est, realizat în baza activelor totale deținute și a profitului net. În clasament au fost incluse 100 cele mai mari bănci din România, Republica Moldova, Bulgaria, Croația, Serbia, Slovenia, Muntenegru, Bosnia, Herțogovina și Albania, fiind analizate peste 260 de bănci din regiune.

Clasamentul a fost elaborat în baza datelor obținute din rapoartele băncilor centrale, registrele comerciale naționale, comisiile de supraveghere financiară, asociațiile bancare și guvernamentale, precum și prin intermediul site-urilor corporative ale băncilor.

Moldindconbank este inclus în TOP 100 Banks din 2012 și în permanență își îmbunătățește poziția în clasament.

P.

Alte stiri

Asociația Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova are un nou președinte

La data de 24 noiembrie curent, în cadrul Adunării Generale a Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM) în funcția de Președinte a fost ales cu vot unanim dl. Stanislav Rusu, directorul Societății pe Acțiuni ”TRACOM”.

Lege nouă! Moldovenii vor continua să fie transportați în pericol, cu microbuze vechi sau marfare reutilate, în timp ce statul nu va putea incasa taxele din transport

Nepăsare sau atentat la siguranța pasagerilor, printr-o nouă lege?! Moldovenii riscă să fie transportați în continuare cu microbuze învechite sau reutilate din transport marfar în transport pentru pasageri. De asemenea, noua lege creează condiții pentru abuzuri și evaziuni fiscale.

Ultimele ȘTIRI

Moldindconbank a lansat primul bancomat full contactless din țară!

PRIMUL BANCOMAT FULL CONTACTLESS DIN MOLDOVA

Asociația Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova are un nou președinte

La data de 24 noiembrie curent, în cadrul Adunării Generale a Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM) în funcți...

Lege nouă! Moldovenii vor continua să fie transportați în pericol, cu microbuze vechi sau marfare reutilate, în timp ce statul nu va putea incasa taxele din transport

Nepăsare sau atentat la siguranța pasagerilor, printr-o nouă lege?! Moldovenii riscă să fie transportați în continuare cu microbuze învechite sau r...

Victor Pușcaș: Dreptul la Internet trebuie să fie stipulat în Constituția Republicii Moldova

DREPT CONSTITUȚIONAL

17,5 milioane Euro vor fi oferite de BERD și MAIB pentru susținerea afacerilor mici și mijlocii din țară

MAIB ȘI LINIA DE CREDITARE EU4BUSINESS-BERD

Vezi toate știrile