Moldindconbank susține sistemul de învățământ din Moldova în condițiile pandemiei COVID-19

MOLDINDCONBANK PENTRU EDUCAȚIE

Moldindconbank continuă să susțină sistemul de învățământ din Republica Moldova, pentru a facilita procesul educațional în condițiile pandemiei de COVID-19. Astfel banca a făcut o donație de 15 calculatoare performante pentru Liceul teoretic ”Ivan Vazov” din Taraclia. Donația este un răspuns la solicitarea conducerii raionului, de a sprijini dotarea unei săli de calculatoare atât de necesare claselor gimnaziale din cadrul liceului.

„Din cauza restricțiilor epidemiologice din țară și, în special, în raionul Taraclia, procesul educațional în instituțiile de învățământ este organizat cu folosirea inclusiv a lecțiilor online. Lotul de calculatoare oferit de Moldindconbank va contribui la asigurarea unui proces educațional calitativ și va oferi elevilor posibilitatea de a-și dezvolta cunoștințele în domeniul IT”, a menționat la ceremonia de transmitere a echipamentului președintele raionului, Ivan Paslari.

Șeful administrației locale din Taraclia a mulțumit, de asemenea, Moldindconbank pentru răspunsul prompt și tot suportul acordat anterior.

Vicepreședintele Comitetului de conducere al Moldindconbank, Penka Kratunova, a precizat că prin acest gest, banca reconfirmă susținerea pentru un sistem educațional modern, calitativ și sigur, ceea ce este important în situația actuală.

P.

Alte stiri

Asociația Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova are un nou președinte

La data de 24 noiembrie curent, în cadrul Adunării Generale a Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM) în funcția de Președinte a fost ales cu vot unanim dl. Stanislav Rusu, directorul Societății pe Acțiuni ”TRACOM”.

Lege nouă! Moldovenii vor continua să fie transportați în pericol, cu microbuze vechi sau marfare reutilate, în timp ce statul nu va putea incasa taxele din transport

Nepăsare sau atentat la siguranța pasagerilor, printr-o nouă lege?! Moldovenii riscă să fie transportați în continuare cu microbuze învechite sau reutilate din transport marfar în transport pentru pasageri. De asemenea, noua lege creează condiții pentru abuzuri și evaziuni fiscale.

Ultimele ȘTIRI

Moldindconbank a lansat primul bancomat full contactless din țară!

PRIMUL BANCOMAT FULL CONTACTLESS DIN MOLDOVA

Asociația Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova are un nou președinte

La data de 24 noiembrie curent, în cadrul Adunării Generale a Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM) în funcți...

Lege nouă! Moldovenii vor continua să fie transportați în pericol, cu microbuze vechi sau marfare reutilate, în timp ce statul nu va putea incasa taxele din transport

Nepăsare sau atentat la siguranța pasagerilor, printr-o nouă lege?! Moldovenii riscă să fie transportați în continuare cu microbuze învechite sau r...

Victor Pușcaș: Dreptul la Internet trebuie să fie stipulat în Constituția Republicii Moldova

DREPT CONSTITUȚIONAL

17,5 milioane Euro vor fi oferite de BERD și MAIB pentru susținerea afacerilor mici și mijlocii din țară

MAIB ȘI LINIA DE CREDITARE EU4BUSINESS-BERD

Vezi toate știrile