Moldova Agroindbank a luat trofeul „Best Digital Bank Moldova 2020” pentru cea mai digitalizată bancă din țară

Premiul anului 2020 pentru succesele obținute în activitățile de digitalizare a revenit Moldova Agroindbank. „Global Banking and Finance Review”, publicația internațională dedicată finanțelor, a făcut totalurile concursului anual, consiliul de experți apreciind că MAIB este cea mai bine digitalizată bancă din Moldova.

Premiul anului 2020 pentru succesele obținute în activitățile de digitalizare a revenit Moldova Agroindbank. „Global Banking and Finance Review”, publicația internațională dedicată finanțelor, a făcut totalurile concursului anual, consiliul de experți apreciind că MAIB este cea mai bine digitalizată bancă din Moldova.

MAIB a reușit să își consolideze poziția pe acest segment datorită aplicațiilor mobile MAIBank pentru persoane fizice, serviciului de Internet Banking pentru persoane fizice și mediul de afaceri, toate cu funcționalități în continuă dezvoltare și îmbunătățire, pentru a oferi cea mai bună experiență digitală de banking clienților Moldova Agroindbank. Grupul de experți din juriul publicației constituit din consultanți bancari, analiști economici, reprezentanți ai corporațiilor și specialiști ai revistei au apreciat deopotrivă creșterea continuă a numărului utilizatorilor serviciilor digitale ale MAIB și alinierea acestora la cele mai bune standarde IT și practici bancare.

„Suntem extrem de onorați să primim această distincție, ca o apreciere internațională pentru dedicația noastră spre digitalizare și oferirea unei noi experiențe de banking. Aplicațiile mobile, Internet Banking-ul, multitudinea de funcționalități în continuă dezvoltare denotă cultura inovativă din cadrul MAIB orientată spre creșterea satisfacției clienților ca rezultat al interacțiunii cu banca – acum oricând și de oriunde, mereu comod și la îndemână.

Premiul internațional ne motivează să ne depășim, să implementăm în continuare strategia MAIB în direcția „go digital” și să surprindem clienții prin banking digital de înaltă calitate”, a declarat Serghei Cebotari, Președintele MAIB, cu ocazia primirii premiului internațional.

Precizăm că agenda de digitalizare a MAIB este complexă și include un șir de aplicații și funcționalități prezente deja în portofoliul Băncii – aplicația mobilă MAIBank, EASI Banking, P2P, T2C, Cash by Code etc., precum și noi servicii digitale în curs de lansare.

”Global Banking & Finance Review” este una dintre cele mai mari și prestigioase instituții media specializate în domeniul financiar, apreciată pentru analizele, interviurile, știrile și opiniile pertinente exprimate. Premiile acordate de publicație reprezintă aprecierea valorii de către comunitatea financiară globală.

P.

Alte stiri

Prestațiile sociale vor putea fi ridicate prin intermediul serviciului de plăți electronice MPay

Serviciul Guvernamental de Plăți Electronice MPay va asigura distribuirea plăților de la bugetul public național și din conturile instituțiilor publice către persoane fizice.

ANRE permis reducerea prețului energiei cu electrice pentru clienții Energocom

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de furnizorul central de energie electrică – S.A. „Energocom”, în cuantum de 120 bani/kWh.

VIDEO: „Eu nu mai sunt acel Vlad Filat, ținut într-o celulă și izolat de comunicare”

Vlad Filat vine cu declarații tăioase în adresa fostului avocat Igor Popa care, acum câteva zile, a venit cu „dezvăluri” despre averea fostului premier și relațiile pe care le-ar fi avut cu Vlad Plahotniuc. Vlad Filat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă a negat acuzațiile.

A fost deschis un cont pentru donații destinate reconstrucției Filarmonicii Naționale de către Minsterul Finanțelor

Ministerul Finanțelor a deschis un cont pentru colectarea fondurilor sub formă de donație pentru reconstrucția Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, devastată în urma incendiului din data de 24 septembrie 2020.

Ultimele ȘTIRI

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

MAIB micșorează ratele dobânzii la creditele pentru afaceri acordate din resursele internaționale de finanțare

Moldova Agroindbank continuă să fie alături de clienți, sprijinindu-le afacerile și planurile antreprenoriale prin măsuri consolidate de susținere,...

Vezi toate știrile