Moldova Agroindbank lansează “Liber card” și dă plus de libertate la cumpărături

Moldova Agroindbank continuă să extindă portofoliul variat de produse destinate clienților, persoane fizice, lansând în premieră în Republica Moldova “Liber card”, primul card bancar pentru cumpărături în rate.

Moldova Agroindbank continuă să extindă portofoliul variat de produse destinate clienților, persoane fizice, lansând în premieră în Republica Moldova “Liber card”, primul card bancar pentru cumpărături în rate.

Destinat cumpărăturilor în rețeaua partenerilor băncii, “Liber card” este un instrument simplu, rapid și comod de achitare eșalonată, cu 0% rata dobânzii, fără taxe și comisioane, singura condiție fiind achitarea la timp a ratelor setate de fiecare comerciant (3, 6, 9 sau 12 luni). Este un card de tip Visa Classic, contactless, emis gratuit, la solicitarea online sau în sucursalele MAIB. Suma disponibilă pe card variază de la 3000 la 50 000 lei.

Liber card oferă deținătorilor săi posibilitatea achitării cumpărăturilor în rețeaua partenerilor care afișează sigla. În prezent, rețeaua este în continuă creștere și include peste 85 de puncte comerciale: retaileri de electrocasnice, echipamente electronice, magazine de mobilier și materiale de construcție, centre medicale și stomatologice, săli de sport etc.

Fiind un produs modern, cardul poate fi gestionat la distanță prin Internet Banking, aplicația MAIBank, fiind posibilă verificarea soldului și plata lunară a ratelor atât online, cât și în rețeaua bancomatelor de la MAIB.

“Liber card oferă mai multă putere de cumpărare clienților băncii pentru procurarea mărfurilor și serviciilor, pentru realizarea planurilor și visurilor sale. Totodată, este un instrument util de impulsionare și creștere a vânzărilor pentru agenții economici - parteneri ai proiectului”, a declarat Oleg Paingu, Vicepreședinte al Comitetului de Conducere al MAIB.

 “Liber card” completează portofoliul vast al MAIB de credite care satisfac necesitățile de finanțare ale persoanelor fizice.

Pentru detalii, clienții sunt invitați să acceseze www.maib.md/libercard, să viziteze orice sucursală a MAIB sau să apeleze Call Center, 022 268 999.

P.

Alte stiri

Cel mai unic iaht explorator din lume ar putea fi al tău pentru 12 milioane de dolari (FOTO)

Nu, nu este un concept de iaht. Este un trimaran eficient din punct de vedere energetic, din viața reală. Acesta navighează pe mări din 2012 și poate fi al tău contra sumei de 12 milioane de euro. De fapt, este posibil să fi văzut nava în porturile din întreaga lume, unde a atras întotdeauna atenția.

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

Facebook elimină limita de text de pe imaginile pentru reclame

Facebook nu va mai avea o limită pentru cantitatea de text a unei imagini - reclame, care reprezintă în prezent 20% din întregul spațiu creativ. Anunțurile cu bannere care conțin mai mult de 20% din text nu vor mai fi dezavantajate atunci când participă la licitație, potrivit unui post pe Twitter. al expertului în social media Matt Navarra.

Consumatorii de vin din România vor putea beneficia de 100 de excursii gratuite la cramele din Moldova

Consumatorii de vin vor putea beneficia de 100 de excursii gratuite la cramele din Republica Moldova, în campania “Vin în Moldova”, inițiată de Wine of Moldova împreună cu Carrefour România.

Ultimele ȘTIRI

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

MAIB micșorează ratele dobânzii la creditele pentru afaceri acordate din resursele internaționale de finanțare

Moldova Agroindbank continuă să fie alături de clienți, sprijinindu-le afacerile și planurile antreprenoriale prin măsuri consolidate de susținere,...

Vezi toate știrile