Bani.md

Moldova Agroindbank lansează “Liber card” şi dă plus de libertate la cumpărături

Moldova Agroindbank lansează “Liber card” şi dă plus de libertate la cumpărături

Moldova Agroindbank continuă să extindă portofoliul variat de produse destinate clienţilor, persoane fizice, lansând în premieră în Republica Moldova “Liber card”, primul card bancar pentru cumpărături în rate.

Destinat cumpărăturilor în reţeaua partenerilor băncii, “Liber card” este un instrument simplu, rapid şi comod de achitare eşalonată, cu 0% rata dobânzii, fără taxe şi comisioane, singura condiţie fiind achitarea la timp a ratelor setate de fiecare comerciant (3, 6, 9 sau 12 luni). Este un card de tip Visa Classic, contactless, emis gratuit, la solicitarea online sau în sucursalele MAIB. Suma disponibilă pe card variază de la 3000 la 50 000 lei.

Liber card oferă deţinătorilor săi posibilitatea achitării cumpărăturilor în reţeaua partenerilor care afişează sigla. În prezent, reţeaua este în continuă creştere şi include peste 85 de puncte comerciale: retaileri de electrocasnice, echipamente electronice, magazine de mobilier şi materiale de construcţie, centre medicale şi stomatologice, săli de sport etc.

Fiind un produs modern, cardul poate fi gestionat la distanţă prin Internet Banking, aplicaţia MAIBank, fiind posibilă verificarea soldului şi plata lunară a ratelor atât online, cât şi în reţeaua bancomatelor de la MAIB.

“Liber card oferă mai multă putere de cumpărare clienţilor băncii pentru procurarea mărfurilor şi serviciilor, pentru realizarea planurilor şi visurilor sale. Totodată, este un instrument util de impulsionare şi creştere a vânzărilor pentru agenţii economici - parteneri ai proiectului”, a declarat Oleg Paingu, Vicepreşedinte al Comitetului de Conducere al MAIB.

 “Liber card” completează portofoliul vast al MAIB de credite care satisfac necesităţile de finanţare ale persoanelor fizice.

Pentru detalii, clienţii sunt invitaţi să acceseze www.maib.md/libercard, să viziteze orice sucursală a MAIB sau să apeleze Call Center, 022 268 999.

P.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000