Moldova Agroindbank lansează oferta pentru întreprinderile micro: Recalculează și Refinanțează

Faci parte din businessul micro? Ai contractat în grabă un credit scump? Îți dorești să achiți o rată lunară mai mică și să-ți rămână bani pentru planuri noi?

Faci parte din businessul micro? Ai contractat în grabă un credit scump? Îți dorești să achiți o rată lunară mai mică și să-ți rămână bani pentru planuri noi? Moldova Agroindbank vine cu o ofertă adaptată pentru situația ta: refinanțarea simplă și avantajoasă a creditelor luate la alte instituții financiare.

Micro refinanțare fără comision de acordare, fără gaj și cu rata dobânzii avantajoasă

Te refinanțăm cu 8.76%, în sumă de până la 1 000 000 lei, dacă ești din businessul micro:

• întreprinzător cu SRL, ÎI, GȚ, inclusiv plătitori de TVA;

• titular al patentei de întreprinzător;

• persoană fizică care desfășoară activitatea de antreprenor (inclusiv care practică activitate profesională autorizată/licențiată).

Refinanțarea va reduce plata lunară curentă, îți vor rămâne bani liberi pentru a achita mai rapid creditul și poți solicita bani suplimentari pentru proiecte viitoare.

Mai rapid decât te aștepți!

Procesul de refinanțare pare a fi unul complicat. Nu știi de unde să îl începi, vei primi un alt credit sau nu, crezi că va dura o veșnicie. Am simplificat procedura de refinanțare: dacă ai o istorie creditară pozitivă și ai achitat deja cel puțin 6 rate la creditele pe care vrei să le refinanțezi, te așteptăm la MAIB doar cu actele de constituire a întreprinderii și autorizația de funcționare/licența.

Recalculează!

Te îndemnăm să îți acorzi puțin timp și să faci un calcul, pentru a vedea cât întorci lunar și cât vei achita total la final de creditare. Să înțelegi dacă plătești comisioane ascunse și, de fapt, cât te costă creditul curent ca să poți compara.

Ca reper, la MAIB, pentru un credit de 100 000 lei, fără gaj, pe o perioadă de 12 luni, cu rata dobânzii de 8.76%, comision lunar de administrare 0.35%, rata lunară este 9 075.77 lei, DAE 16.06% și valoarea totală plătibilă constituie 108 909 lei.

Refinanțează!

Daca ai recalculat și economiile se văd cu ochiul liber, nu îți rămâne decât să te bucuri de toate avantajele refinanțării pentru micro afaceri de la MAIB:

•            rata dobânzii – 8.76%;

•             comision de examinare și acordare – 0 lei;

•             fără gaj;

•             pachet simplificat de documente;

•             beneficiezi suplimentar și de un card business cu overdraft.

Aplică aici și vei fi contactat de către un specialist de la Moldova Agroindbank pentru o consultație individuală.

Fă diferența și alege ce este #MAIBun pentru tine și afacerea ta. Beneficiază de toate avantajele creditării în cea mai mare bancă din Republica Moldova.

 

P.

Alte stiri

O nouă rundă de privatizări. Ce obiecte sunt licitate și care este termenul limită de depunere a cererilor

Agenția Proprietății Publice anunță pentru perioada 25 septembrie - 13 noiembrie 2020, desfășurarea unei runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat.

Moldova Business Week-2020 va fi organizată în Chișinău, în noiembrie

Evenimentul Moldova Business Week-2020 va fi organizat în Chișinău în ultima decadă a lunii noiembrie.

BRAND DE LUX: Gucci

Gucci este al doilea cel mai valoros brand din lume din industria de lux.

Covifor – medicamentul contra coronavirus este adus de Dita EstFarm în RM

Preparatul Remdesivir, cu denumirea comercială Covifor, care a fost aprobat de UE și SUA, pentru tratarea coronavirusului a ajuns astăzi în Republica Moldova, anunță Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile