Moldova ar putea avea un campus ultramodern de tenis. Ciuhrii: Lucrăm intens la realizarea acestui proiect

Campus de tenis ultramodern în Moldova.

Republica Moldova ar putea avea un campus ultramodern de tenis. Despre asta vorbește Ceslav Ciuhrii în cadrul unui interviu publicat pe site-ul Federației de Tenis a Moldovei. 

Potrivit acestuia, în prezent se lucrează intens la acest proiect, dar este necesar de a fi depășite toate etapele birocratice:

„Lucrăm intens la realizarea acestui proiect. Lucrurile mărețe necesită investiții, timp și multă răbdare. Ca și oricare alt proiect mare, acesta trebuie să parcurgă toate etapele birocratice, ceea ce va consuma mult efort și energie, dar asta nu înseamnă că îmi voi abandona visul, reiterez, rolul Federației este de a oferi jucătorilor posibilități să crească, să se dezvolte, să se antreneze în condiții bune și la standarde internaționale.”

Președintele Federației de Tenis a Moldovei mai vorbește și una dintre restanțele pe care le are la capitolul de promovare a tenisului pe întregului teritoriu al Republicii Moldova, nu doar în Chișinău:

„Acest segment l-aș numi o restanță a mea, sunt puține, dar la restanțe eu lucrez cel mai mult. Împreună cu specialiștii din cadrul Federației lucrăm la strategii de atragere și implicare atât a copiilor, părinților, dar și a autoritățile locale la dezvoltarea acestui sport inclusiv în regiuni. Primii pași ar fi posibilitatea copiilor din mediul rural să practice tenisul la școală. Este un prim „must do” pentru anul 2021, iar pentru a realiza acest prim pas, vom iniția discuții la nivel central, iar ulterior vom anunța public rezultatele inițiativei noastre.”

Întregul interviu îl puteți citi AICI.

Alte stiri

Asociația Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova are un nou președinte

La data de 24 noiembrie curent, în cadrul Adunării Generale a Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM) în funcția de Președinte a fost ales cu vot unanim dl. Stanislav Rusu, directorul Societății pe Acțiuni ”TRACOM”.

Lege nouă! Moldovenii vor continua să fie transportați în pericol, cu microbuze vechi sau marfare reutilate, în timp ce statul nu va putea incasa taxele din transport

Nepăsare sau atentat la siguranța pasagerilor, printr-o nouă lege?! Moldovenii riscă să fie transportați în continuare cu microbuze învechite sau reutilate din transport marfar în transport pentru pasageri. De asemenea, noua lege creează condiții pentru abuzuri și evaziuni fiscale.

Ultimele ȘTIRI

Moldindconbank a lansat primul bancomat full contactless din țară!

PRIMUL BANCOMAT FULL CONTACTLESS DIN MOLDOVA

Asociația Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova are un nou președinte

La data de 24 noiembrie curent, în cadrul Adunării Generale a Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM) în funcți...

Lege nouă! Moldovenii vor continua să fie transportați în pericol, cu microbuze vechi sau marfare reutilate, în timp ce statul nu va putea incasa taxele din transport

Nepăsare sau atentat la siguranța pasagerilor, printr-o nouă lege?! Moldovenii riscă să fie transportați în continuare cu microbuze învechite sau r...

Victor Pușcaș: Dreptul la Internet trebuie să fie stipulat în Constituția Republicii Moldova

DREPT CONSTITUȚIONAL

17,5 milioane Euro vor fi oferite de BERD și MAIB pentru susținerea afacerilor mici și mijlocii din țară

MAIB ȘI LINIA DE CREDITARE EU4BUSINESS-BERD

Vezi toate știrile