Bani.md

Moldpresa grup ajută medicii în semn de respect și recunoștință

Moldpresa grup ajută medicii în semn de respect și recunoștință

Compania Moldpresa Grup, care deține rețeaua de chioșcuri de presă Moldpresa și rețeaua de librării Librarius, oferă susținere personalului medical din cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii.

În situația epidemiologică dificilă din țară, Moldpresa Grup susține eforturile instituțiilor medicale de a opri răspândirea COVID-19. Compania a acceptat provocarea primarului general al mun. Chișinău, Ion Ceban, de a organiza mese calde pentru medici și personalul medical.

În situația creată de pandemie, eforturile medicilor a crescut de nenumărate ori, iar uneori aceștia nu au posibilitatea de a ieși din spital 24/24 ore. Este de datorie să-i susținem pe cei ce lucrează în continuu și își expun riscului propria sănătate de dragul întregii societăți. Moldpresa Grup asigură cu mese calde timp de două săptămâni medicii din cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii.

„Toată lumea conștientizează că în cea mai dificilă situație, la moment, sunt medicii. Ei nu fac muncă de birou și nu au timp pentru a lua masa sau cel puțin pentru a-și pregăti mâncare. Mesele calde livrate, pentru noi, înseamnă o modalitate de a-i susține și de a le spune mulțumesc. În același timp de a ne gândi la această măreață profesie - Medic.

În numele personalului rețelei de chioșcuri de presă Moldpresa Grup, aducem mulțumiri întregului personal medical pentru munca pe care o depun. Ei luptă zilnic în prima linie pentru viața fiecărei persoane și a națiunii în ansamblu!” – spune Viorel Filimon, directorul general al companiei Moldpresa Grup.

Cu o săptămână mai devreme, Moldpresa Grup a oferit susținere unităților medicale - Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, a donat mașini de cafea și cafea pentru ele. Pentru ca personalul medical să aibă posibilitatea de a-și menține forțele și energia.

În pofida faptului că Moldpresa Grup întâmpină dificultăți din cauza suspendării activităților sale, suferă pierderi, conducerea totuși a găsit soluții de a veni cu un sprijin către angajații instituțiilor medicale.

Pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19, echipa Moldpresa Grup îndeamnă toți cetățenii să nu neglijeze regulile de igienă personală, să evite locurile aglomerate și să respecte recomandările Guvernului.

Vă dorim sănătate, Dvs. și familiilor!

P.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000