Moldpresa grup ajută medicii în semn de respect și recunoștință

Compania Moldpresa Grup, care deține rețeaua de chioșcuri de presă Moldpresa și rețeaua de librării Librarius, oferă susținere personalului medical din cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii.

Compania Moldpresa Grup, care deține rețeaua de chioșcuri de presă Moldpresa și rețeaua de librării Librarius, oferă susținere personalului medical din cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii.

În situația epidemiologică dificilă din țară, Moldpresa Grup susține eforturile instituțiilor medicale de a opri răspândirea COVID-19. Compania a acceptat provocarea primarului general al mun. Chișinău, Ion Ceban, de a organiza mese calde pentru medici și personalul medical.

În situația creată de pandemie, eforturile medicilor a crescut de nenumărate ori, iar uneori aceștia nu au posibilitatea de a ieși din spital 24/24 ore. Este de datorie să-i susținem pe cei ce lucrează în continuu și își expun riscului propria sănătate de dragul întregii societăți. Moldpresa Grup asigură cu mese calde timp de două săptămâni medicii din cadrul IMSP Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii.

„Toată lumea conștientizează că în cea mai dificilă situație, la moment, sunt medicii. Ei nu fac muncă de birou și nu au timp pentru a lua masa sau cel puțin pentru a-și pregăti mâncare. Mesele calde livrate, pentru noi, înseamnă o modalitate de a-i susține și de a le spune mulțumesc. În același timp de a ne gândi la această măreață profesie - Medic.

În numele personalului rețelei de chioșcuri de presă Moldpresa Grup, aducem mulțumiri întregului personal medical pentru munca pe care o depun. Ei luptă zilnic în prima linie pentru viața fiecărei persoane și a națiunii în ansamblu!” – spune Viorel Filimon, directorul general al companiei Moldpresa Grup.

Cu o săptămână mai devreme, Moldpresa Grup a oferit susținere unităților medicale - Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, a donat mașini de cafea și cafea pentru ele. Pentru ca personalul medical să aibă posibilitatea de a-și menține forțele și energia.

În pofida faptului că Moldpresa Grup întâmpină dificultăți din cauza suspendării activităților sale, suferă pierderi, conducerea totuși a găsit soluții de a veni cu un sprijin către angajații instituțiilor medicale.

Pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19, echipa Moldpresa Grup îndeamnă toți cetățenii să nu neglijeze regulile de igienă personală, să evite locurile aglomerate și să respecte recomandările Guvernului.

Vă dorim sănătate, Dvs. și familiilor!

P.

Alte stiri

Tesla se apropie de un nou record trimestrial în ceea ce privește vânzările

Tesla este pe punctul de a atinge un nou record trimestrial în ceea ce privește vânzările de mașini, fapt ce i-au putea aduce lui Elon Musk al patrulea bonus de câteva miliarde de dolari de anul acesta, notează CNN.

Documente desecretizate: Băncile din țară ar fi fost devalizate și după 2014, chiar și în administrare specială

Cele trei bănci comerciale - Banca de Economii, Unibank și Banca Socială din Republica Moldova ar fi fost devalizate și după furtul miliardului din 2014.

Închisoare pe 18 ani pentru miliardarul chinez care a criticat modul în care Xi Jinping a gestionat pandemia de coronavirusul

Ren Zhiqiang, un magnat imobiliar, cu legături strânse cu înalți oficiali chinezi, a dispărut în martie după ce ar fi scris un eseu dur în luna aceea, criticând răspunsul lui Xi la epidemia de coronavirus. Ulterior a fost acuzat de infracțiuni legate de corupție.

„Business-ul cu cea mai rapidă creștere pe timp de COVID”: Un startup din SUA îi ajută pe proprietari să dea afară chiriașii restanțieri

Criza creată de COVID-19 a generat milioane de chiriași restanțieri în Statele Unite, mulți aflându-se în situația în care pot fi dați afară de pe o zi pe alta, scrie Business Insider.

Ultimele ȘTIRI

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

MAIB micșorează ratele dobânzii la creditele pentru afaceri acordate din resursele internaționale de finanțare

Moldova Agroindbank continuă să fie alături de clienți, sprijinindu-le afacerile și planurile antreprenoriale prin măsuri consolidate de susținere,...

Mobiasbanca-OTP Group înregistrează o creștere a creditării persoanelor fizice

În contextul pandemiei și scăderii dramatice a economiei, activitatea Mobiasbanca - OTP Group S.A. este stabilă, înregistrând profit și un nivel sa...

Vezi toate știrile