Moldpresa își propune să investească în aspectul stațiilor de așteptare a transportului public din capitală

MOLDPRESA GRUP SRL a achiziționat compania EPAMEDIA SRL. Achiziția efectuată vine să aducă o schimbare majoră de aspect a stațiilor de așteptare din municipiul Chișinău, dar și o investiție substanțială în municipiu.

MOLDPRESA GRUP SRL a achiziționat compania EPAMEDIA SRL. Achiziția efectuată vine să aducă o schimbare majoră de aspect a stațiilor de așteptare din municipiul Chișinău, dar și o investiție substanțială în municipiu.

La moment, fiind ghidată de specialiștii și experții MOLDPRESA GRUP SRL, compania Epamedia SRL elaborează un nou concept ale pavilioanelor pentru stațiile de așteptare a transportului public.

„Planificăm în cel mai scurt timp să lansăm procesul de înlocuire a stațiilor vechi cu cele de tip nou, astfel ca în termeni proximi să le schimbăm pe toate”, scrie într-un comunicat emis presei.

Modernizarea stațiilor de așteptare a transportului public va include schimbarea aspectului vizual și de confort, prin transformarea acestora într-un spațiu plăcut, comod și sigur pentru locuitorii municipiului.

De asemenea, vor fi diminuate suprafețele alocate publicității, acestea fiind suplimentate cu panouri de informații utile, harta orașului și graficul transportului public.

Proiectul investițional presupune o investiție de peste 50 milioane lei, care va fi efectuată de Compania Moldpresa Grup SRL.

„Menționăm că achiziția Epamedia SRL de către Moldpresa Grup SRL a fost efectuată cu toate coordonările corespunzătoare la Consiliul Concurenței și autoritățile fiscale, precum și cu informarea prealabilă a Primăriei Municipiului Chișinău.

Compania MOLDPRESA GRUP S.R.L. activează în sectorul presei libere din anul 1994, asigurând un număr important de locuri de muncă și fiind un contribuabil exemplar, care contribuie și susține bugetul public, prin achitarea impozitelor, dar și susținerea liberă a accesului la informație, avînd o experiență vastă în buna organizare și administrare a unităților comerciale din municipiu (puncte de difuzare a presei Moldpresa și rețeaua de magazine Librarius)”, scrie în același comunicat.

Unul dintre cele mai importante obiective ale companiei MOLDPRESA GRUP S.R.L. este crearea locurilor de muncă și sporirea numărului de angajați. Prin localizarea favorabilă a rețelei comerciale se asigură comoditatea prestării serviciilor față de consumatori, care de la primele ore ale dimineții pot procura presa și reviste în vederea informării independente despre știrile și noutățile din orice domeniu.

„Trebuie să atragem atenția și asupra faptului că, pentru anul 2019 Moldpresa Grup S.R.L. a achitat impozite în sumă de peste 50 mln lei, dintre care 46 mln în bugetul republican și peste 4 mln lei în bugetul local. Tot acest efort a fost posibil cu o echipă bine formată din 700 salariați, care mereu se dezvoltă și tind să fie lideri în serviciile pe care le prestează”, conchide administrația Moldpresa Grup S.R.L.

 

Alte stiri

Cel mai unic iaht explorator din lume ar putea fi al tău pentru 12 milioane de dolari (FOTO)

Nu, nu este un concept de iaht. Este un trimaran eficient din punct de vedere energetic, din viața reală. Acesta navighează pe mări din 2012 și poate fi al tău contra sumei de 12 milioane de euro. De fapt, este posibil să fi văzut nava în porturile din întreaga lume, unde a atras întotdeauna atenția.

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

Facebook elimină limita de text de pe imaginile pentru reclame

Facebook nu va mai avea o limită pentru cantitatea de text a unei imagini - reclame, care reprezintă în prezent 20% din întregul spațiu creativ. Anunțurile cu bannere care conțin mai mult de 20% din text nu vor mai fi dezavantajate atunci când participă la licitație, potrivit unui post pe Twitter. al expertului în social media Matt Navarra.

Consumatorii de vin din România vor putea beneficia de 100 de excursii gratuite la cramele din Moldova

Consumatorii de vin vor putea beneficia de 100 de excursii gratuite la cramele din Republica Moldova, în campania “Vin în Moldova”, inițiată de Wine of Moldova împreună cu Carrefour România.

Ultimele ȘTIRI

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

MAIB micșorează ratele dobânzii la creditele pentru afaceri acordate din resursele internaționale de finanțare

Moldova Agroindbank continuă să fie alături de clienți, sprijinindu-le afacerile și planurile antreprenoriale prin măsuri consolidate de susținere,...

Vezi toate știrile