Bani.md

Monologul-text care l-a făcut celebru pe Zelensky, candidatul favorit la alegerile prezidențiale din Ucraina (VIDEO)

Monologul-text care l-a făcut celebru pe Zelensky, candidatul favorit la alegerile prezidențiale din Ucraina (VIDEO)

Vladimir Zelensky, actor, devine politician. Filmul „Sluga naroda” (n. red.  - Slujitorul poporului) a devenit o prevestire a activității lui în viața politică. Celebru a devenit grație monologului rostit în episodul 16 al filmului, atunci când explică jurnaliștilor cum un „ucrainean” devine „hahol” - poreclă dată ucrainenilor de către ruși și care, în prezent, este utilizată adesea cu sens negativ. 

Monologul acestuia îl puteți citi în continuare. Varianta originală a monologului, în limba rusă, o puteți viziona în videoul ce însoțește textul. 

Jurnalist: O astfel de impresie că vă dau o injecție după alegeri... A trăit a fost un ucrainian cinstit, un patriot... A fost ales... A devenit șiret, alunecos, furios ... Hahol!

Președintele ales: Mmmm... credeți că... A devenit un șiret, alunecos hahol? Dar poate ele mereu a fost așa?!

Jurnalist: Credeți că haholii se nasc?

Președintele ales: Nu, cred că ucrainenii nu s-au născut haholi... Cred că ne-am născut cu toții ucrainenii. Și când ne-am născut, înseamnă că am meritat-o cumva, sau noi, sau părinții, sau strămoșii noștri... Nu contează! Și acest om, sunt sigur că a fost născut ucrainean .. Mic,
un plinuț ucrainean de 3,5 kg. Întrebarea constă în altceva...

Cum din aceste trei kilograme... crește o persoană într-un hahol de o sută de kilograme. Cum se întâmplă acest lucru?

Dar vă voi explica...

Noi suntem de vină.. Iată oameni ca tine, Yana (jurnalist), ca mine, ca noi toți... Trebuie să ne învinovățim. Totul începe în spitalul de maternitate.

Acest băiat a fost născut .. Este necesar să se aducă ceva. Asigurați-vă că trebuie să-i dați doctorului mulțumire, nu ați dat - treceâți înapoi!

Apoi aducem acasă copilul ăsta. Și acolo copilul este încă ucrainean... De îndată ce va începe să perceapă, el va deveni un hahol!

Ce vede el?

În primul rând: Tata. Tata stă la televizor și spune: „Da, aceste animale sunt de vină pentru tot, acești politicieni|!”. În acest timp el va număra cele 200 de hrivne pe care le-a câștigat ieri, când aștepta în taxi acești deputați. Nu este tatăl, este altcineva. 

Dar de ce altcineva trebuie să ia acești bani furați? "De ce să nu fiu eu?" - crede tatăl. Copilul memorează... Și ucrainianul nostru câte un pic .. Începe să-și transforme tatăl său.. În acest hahol... Dar un pic!

Totul nu este încă pierdut!

Crezi: "Totul este pierdut".

Există un unchi. Unchiul de la Avira, mătușa din BTI.

Și toată lumea se gâmndește la viitorul copilului. La școală! La o școală scumpă!

Și cum absolvește copilul școala, toți pleacă la odihnă pe malul Niprului. De ce nu? Certificatul a fost primit - doar note maxime.

Frigărui, brandy - foastre gustos.

Și gunoiul?... Gunoiul îl lasă acolo. Ucrainenii îl vor strânge!

Și cu aceste valori înalte mergem la institut.

Și după institut .. Unde mergem? Pe Nipru! Și cât este de murdar acolo!

Și de ce este acolo gunoiul de pretutindeni? Cine a lăsat toate astea aici?

Și cu o dispoziție de invidiat, în noua Honda, dăruită cu ocazia absolvirii institutului, conduce rapid al nostru jumătate ucrainean - jumătate hahol... pe străzile Kievului de noapte. El este absolut indiferent de faptul că oamenii dorm la această oră. Au venit din schimbul de noapte sau mama, care, obosită, lucrează la două posturi de muncă pentru a-și hrăni copilul, abia de a reușit să adoarmă băiatul. 

El conduce spre viitor. Și viitorul nu este departe. La 20-25 de ani, acesta va deveni deputat. Și se transformă al nostru ucrainean într-un hahol cu sânge curat. Și tot pentru el va fi bine. 

Ce-i drept, copiii vor învăța în Elveția. Nu aici, ca să fie mai departe de acești haholi. Se va odihni nu pe malul Niprului, acolo unde a lăsat gunoiul, dar pe insulele Maldive, mai departe de haholi. 

Apartamentul și-l va cumpăra în Londra, mai departe de haholi. 

Mai departe de toate astea... Nu-i al meu. 

Uite atât de misterios este sufletul nostru de haholi...

...

Mai aveți întrebări, dragii mei ucraineni?

Astăzi, 31 martie, în Ucraina se desfășoară alegerile prezidențiale. În cursa electorală au fost înscriși 35 de candidați. Ultimele sondaje au indicat faptul că Vladimir Zelensky este susținut de 26,6% dintre cei care intenționează să participe la vot.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000