Noile tarife pentru transportul de pasageri, puse deja în aplicare

Tariful mai mare pentru transportul de călători a fost pus în aplicare odată cu noul an. Deși a putut să o facă înainte de scumpire, deputatul PAS (ACUM) Petru Frunze abia acum s-a arătat indignat de decizia Guvernului.

Tariful mai mare pentru transportul de călători a fost pus în aplicare odată cu venirea noului an. Deși a putut să o facă înainte de scumpire, deputatul PAS (ACUM) Petru Frunze abia acum s-a arătat indignat de decizia Guvernului.

„Sper când vor mai fi alegeri să vă gândiți bine, dacă credeți în minciuni atunci când din cauza voastră suferă întreaga comunitate. Din satul Puhoi peste 500 de persoane circulă zilnic în mun. Chisinau, 500 × 10 lei = 5000 lei. Timp de o lună, oamenii vor scoate din buzunar mai mult cu 150 000 lei și după 1 februarie ar cheltui mai mult cu 300 000 lei timp de o lună”, a calculat deputatul.

De menționat că că tariful pentru călătoriile interurbane a fost majorat de la 48 de bani per kilometru la 60 de bani, iar pentru cele cu „confort” va fi aplicat un tarif de 70 de bani per kilometru.

Alte stiri

În ce domenii se câștigă cel mai mult în Moldova, potrivit datelor oficiale

În trimestrul III al anului 2020, câștigul salarial mediu lunar nominal brut a fost de 8074,3 lei, fiind în creștere cu 2,9% față de trimestrul precedent și cu 9,3% față de trimestrul III al anului 2019.

Ultimele ȘTIRI

Primul card cashback în Moldova: Moldova Agroindbank și Mastercard au lansat o serie unică de carduri de plată GAMA

CARDURI DE PLATĂ GAMA

Wine Records prezintă primul Vin Muzical. Un cadou inedit pentru sărbătorile de iarnă (VIDEO)

Alină-le dorul de Casă!

Acest robot japonez poate vedea cumpărătorii ce nu poartă o mască în magazinul tău. Ce le face (VIDEO)

Cu vocea lui de copil, Robovie pare cel mai dulce dintre roboți.

În ce domenii se câștigă cel mai mult în Moldova, potrivit datelor oficiale

În trimestrul III al anului 2020, câștigul salarial mediu lunar nominal brut a fost de 8074,3 lei, fiind în creștere cu 2,9% față de trimestrul pre...

Oferta Moldova Agroindbank pentru întreprinderile micro și mici: Recalculează și Refinanțează

RECALCULEAZĂ. REFINANȚEAZĂ. CU MAIB!

Vezi toate știrile