Nou de la Moldova Agroindbank: Deschide un card nou direct în telefon

MAIB, BANCA TA!

Moldova Agroindbank vine cu o nouă inovație pe piața bancară din țară: deschiderea unui card din aplicația mobilă. Astfel, este completată lista de servicii bancare unicate, prestate la distanță: deschiderea conturilor curente si deschiderea depozitelor direct în telefon.

Începând cu 18 noiembrie 2020, clienții MAIB au posibilitatea de a depune cererea și semna contractul de emitere a cardurilor sistemelor internaționale de plăți Visa, Mastercard si AMEX direct din aplicația MAIBank.

La prima etapă serviciul prevede primirea cardului în sucursala băncii selectată în aplicație. Serviciul poate fi utilizat pentru deschiderea unui card nou.

Pentru a deschide un card MAIB, trebuie doar să instalezi aplicația MAIBank în telefonul tău și să urmezi următorii pașii:

  1. Accesează butonul ”Deschide un card nou” din secțiunea Carduri pe pagina principală a aplicației;
  2. Alege cardul care ți se potrivește mai bine;
  3. Semnează electronic cererea și contractul.
  4. Alege cea mai apropiată și comodă pentru tine sucursală MAIB, unde vei ridica cardul.
  5. Vei fi contactat și invitat în sucursală, atunci când noul tău card va fi gata de eliberare.

Atât de simplu! Cu doar câteva click-uri în aplicația MAIBank și o vizită scurtă la sucursala băncii, poți obține orice card de debit, de la Classic la Platinum.   

Încă nu ai instalat MAIBank în telefonul tău? Nu ezita!

Aplicația MAIBank este disponibilă pentru Android și iOS și poate fi descărcată din Play Store, Apple Store și Huawei AppGallery. Vezi tutorialul video și convinge-te cât de ușor e să instalezi și să utilizezi aplicația în telefon, beneficiind de toate posibilitățile disponibile.

App MAIBank – banca ta, oriunde te-ai afla.

P.

Alte stiri

Asociația Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova are un nou președinte

La data de 24 noiembrie curent, în cadrul Adunării Generale a Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM) în funcția de Președinte a fost ales cu vot unanim dl. Stanislav Rusu, directorul Societății pe Acțiuni ”TRACOM”.

Lege nouă! Moldovenii vor continua să fie transportați în pericol, cu microbuze vechi sau marfare reutilate, în timp ce statul nu va putea incasa taxele din transport

Nepăsare sau atentat la siguranța pasagerilor, printr-o nouă lege?! Moldovenii riscă să fie transportați în continuare cu microbuze învechite sau reutilate din transport marfar în transport pentru pasageri. De asemenea, noua lege creează condiții pentru abuzuri și evaziuni fiscale.

Ultimele ȘTIRI

Moldindconbank a lansat primul bancomat full contactless din țară!

PRIMUL BANCOMAT FULL CONTACTLESS DIN MOLDOVA

Asociația Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova are un nou președinte

La data de 24 noiembrie curent, în cadrul Adunării Generale a Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM) în funcți...

Lege nouă! Moldovenii vor continua să fie transportați în pericol, cu microbuze vechi sau marfare reutilate, în timp ce statul nu va putea incasa taxele din transport

Nepăsare sau atentat la siguranța pasagerilor, printr-o nouă lege?! Moldovenii riscă să fie transportați în continuare cu microbuze învechite sau r...

Victor Pușcaș: Dreptul la Internet trebuie să fie stipulat în Constituția Republicii Moldova

DREPT CONSTITUȚIONAL

17,5 milioane Euro vor fi oferite de BERD și MAIB pentru susținerea afacerilor mici și mijlocii din țară

MAIB ȘI LINIA DE CREDITARE EU4BUSINESS-BERD

Vezi toate știrile