Nou de la Moldova Agroindbank: Serviciul Cash-In by Code

Continuăm inovațiile și lansăm serviciul Cash-In by Code, care permite depunerea de bani pe un cont de card direct la bancomat, fără a cunoaște numărul de card, doar în baza unui cod.

Continuăm inovațiile și lansăm serviciul Cash-In by Code, care permite depunerea de bani pe un cont de card direct la bancomat, fără a cunoaște numărul de card, doar în baza unui cod.  

Serviciul Cash-In by Code vine să completeze seria de facilități disponibile la bancomatele Moldova Agroindbank:

  1. Cash-by Code - eliberare numerar în baza codului;
  2. Cash-In by Card - depunere numerar pe un card introdus în bancomat;  
  3. Cash-In Cardless - depunere numerar pe un card fără a-l introduce în bancomat, cu indicarea numărului de card;
  4. Schimb valutar la bancomat.

Depunerea de numerar prin Cash-In by Code poate fi efectuată în lei, pe orice card emis de MAIB persoanelor fizice, precum și pe cardurile business, indiferent de valuta acestora.

Cât de simplă și comodă ar putea fi suplinirea cardului prin bancomat de către o altă persoană?

Pentru a utiliza acest serviciu, deținătorul/ titularul cardului va utiliza aplicația mobilă MAIBank, în care sunt afișate toate cardurile emise pe numele său, inclusiv cardul business. În aplicație va emite un cod, selectând în meniul „Plăți” opțiunea „Cash-In by Code”. În comentariu este posibil să fie indicată informația necesară pentru a identifica cine a depus banii. Această opțiune este utilă în cazul în care mai multe persoane vor depune bani pe acest card. Codul generat este transmis la alegere prin SMS, Viber, messenger sau e-mail.

Persoana care primește codul are la dispoziție 24 de ore să se apropie la bancomatul MAIB și să depună banii în bancomat, indicând codul. În acest moment beneficiarul va primi o notificare în aplicație că banii au ajuns pe card, cu informații din comentariul scris anterior. Suma maximă pe zi și pe tranzacție este de 20 000 lei.

Serviciul „Cash-In by Code” este util și pentru persoanele juridice pentru a-și organiza procesul de încasare a banilor prin intermediul ATM-urilor de tip Cash-In și Recycling ale băncii.

Pentru a beneficia de opțiunea dată, verifică și acceptă actualizarea aplicației din App Store sau Google Play.

Serviciul Cash-In by Code de la MAIB – simplu, sigur, comod.

 

P.

Alte stiri

O nouă rundă de privatizări. Ce obiecte sunt licitate și care este termenul limită de depunere a cererilor

Agenția Proprietății Publice anunță pentru perioada 25 septembrie - 13 noiembrie 2020, desfășurarea unei runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat.

Moldova Business Week-2020 va fi organizată în Chișinău, în noiembrie

Evenimentul Moldova Business Week-2020 va fi organizat în Chișinău în ultima decadă a lunii noiembrie.

BRAND DE LUX: Gucci

Gucci este al doilea cel mai valoros brand din lume din industria de lux.

Covifor – medicamentul contra coronavirus este adus de Dita EstFarm în RM

Preparatul Remdesivir, cu denumirea comercială Covifor, care a fost aprobat de UE și SUA, pentru tratarea coronavirusului a ajuns astăzi în Republica Moldova, anunță Agenția Medicamentului și Dispozitivelor Medicale.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile