Nou de la Moldova Agroindbank: setează independent PIN codul noului tău card!

Moldova Agroindbank aduce inovația și lansează o nouă modalitate de setare independentă de către clienți a PIN-ului cardului bancar: ușor, simplu, confortabil.

Moldova Agroindbank aduce inovația și lansează o nouă modalitate de setare independentă de către clienți a PIN-ului cardului bancar: ușor, simplu, confortabil.

Până acum, cardurile MAIB se eliberau doar împreună cu plicuri de hârtie sigilate care conțineau codul PIN, folosit la ATM și terminalele de plată cu carduri.

Plicul tradițional cu PIN generat automat este incomod din mai multe motive: combinația de cifre greu de memorat, păstrarea plicului împreună cu cardul genera riscul de a pierde nu doar cardul, dar și parola (PIN-ul), plic pierdut, parole uitate și, ca urmare, cereri de reemitere a cardurilor. Cu gândul la clientul nostru, MAIB a elaborat o nouă modalitate de a transmite PIN-ul în condiții sigure, folosind tehnologiile moderne: generarea unui cod de activare primit prin SMS sau în aplicație, care va permite setarea independentă a PIN-ului la bancomat.  

Procesul este unul foarte simplu:

  1. Primiți cardul bancar la ghișeul băncii.
  2. Accesați aplicatia MAIBank în care solicitați codul de activare a PIN-ului.

Sau expediați prin SMS la numărul scurt 6242 ultimele 4 cifre ale cardului Dvs. În scurt timp veți primi un SMS care va conține codul de activare a PIN-ului.

  1. Folosiți codul de activare pentru a seta propriul PIN cod al cardului la cel mai apropiat bancomat MAIB.

Și atât! Aveți cardul activ cu PIN cod setat și cunoscut doar de Dvs.

La prima etapă această modalitate de setare este aplicată pentru cardurile Mastercard Gold, posibilitate care va fi extinsă treptat pentru toate cardurile băncii.

Noua modalitate de a transmite PIN-ul răspunde cerințelor în domeniul securității, oferă mai multă comoditate pentru clienții băncii, este un instrument modern și prietenos mediului ambiant.  

Fii eco, fii digital, fii smart!

 

P.

Alte stiri

Mii de euro „direct în buzunar”! Despre schema de la Ambasada RM la București. MAEIE zice de un bănuit, CNA de „mai mulți”

CNA investighează o schemă de corupție la Ambasada Republicii Moldova al București. Potrivit unui comunicat de presă al Centrului, „mai mulți foști angajațiai Consulatului sunt cercetați penal pentru abuz în serviciu”.

Euro - 20 de lei și 16 bani. Leul moldovenesc s-a apreciat la final de săptămână

Leul moldovenesc se apreciază în raport cu moneda unică europeană. Banca Națională a Moldovei a stabilit pentru astăzi, 23 octombrie, un curs de 20 de lei și 16 de bani pentru un euro, o valoare în scădere cu patru bani, față de cea înregistrată ieri, 22 octombrie.

Putin, despre RM înainte de alegeri: „Nicăieri, cu excepția pieței rusești, producția moldovenească nu este solicitată”. Statistica spune altceva

Vladimir Putin a declarat că sectoarele economiei Republicii Moldova sunt atât de legate de Rusia încât „nu pot exista în mod normal”. Potrivit liderului rus, nicăieri, cu excepția pieței rusești producția moldovenească nu este solicitată. Declarația a fost făcută ieri, 22 octombrie, la o ședință a Clubului internațional de discuții „Valdai”. Asta în contextul în care, potrivit ultimelor date statistice, în Rusia ajung doar 10% din exporturile moldovenești.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile