Bani.md

O campanie MAIB despre oameni, afaceri și susținerea acordată de bancă

O campanie MAIB despre oameni, afaceri și susținerea acordată de bancă

În spatele multor lucruri care ne înconjoară în fiecare zi, se ascund modest micile afaceri locale! La originea fiecăreia dintre ele se află un om și un vis, o pasiune comună a multor generații sau o afacere pornită de nevoie, dar îndrăgită pe parcurs până în adâncul inimii. Se află oameni – fondatori, angajați și familiile lor. Și este o bancă – Moldova Agroindbank – care sprijină. 

Pentru că ne dorim ca afacerile să revină la normalitate, ca angajații să-și păstreze locurile de muncă, iar piața locală – să se bucure în continuare de produse ale brandurilor autohtone, Moldova Agroindbank susține afacerile inclusiv printr-o campanie lansată împreună cu comunitatea Redescoperă Moldova.

Astfel, 50 de afaceri autohtone primesc suport din partea MAIB pentru ca mesajul lor să ajungă la zeci și sute de mii de potențiali cumpărători, care să se bucure de produse autohtone de calitate. Construind poduri, susținem eforturile antreprenorilor de a-și menține și dezvolta afacerile, oferindu-le, în același timp, cele mai bune soluții bancare pentru gestionarea cu succes a afacerilor. Să le cunoaștem și să le ajutăm împreună să pășească cu încredere în ziua de mâine.  

În doar trei săptămâni de la lansare, campania MAIB #SusținemAfacerileLocale a avut un impact de peste un milion de vizualizări, iar afacerile – plus de vânzări.

Cu empatie și solidaritate, echipa MAIB sprijină clienții, le susține afacerile. Împreună suntem mai puternici! 

P.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000