Bani.md

Compania românească Tarom va lansa cursa avia Constanța-Chișinău, de la 1 iulie

Compania românească Tarom va lansa cursa avia Constanța-Chișinău, de la 1 iulie

O cursă aeriană Constanța-Chișinău va fi lansată din această vară. Declarații în acest sens au fost făcute de către Directorul Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu din Constanța, Bogdan Artagea.

Bogdan Artagea a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că au fost tratative îndelungate cu Tarom, iar în cele din urmă s-a convenit asupra Chişinăului, scrie news.ro.

“Tarom revine la Kogălniceanu cu un zbor extern, este vorba despre Chişinău. Au fost tratative îndelungate pentru mai multe destinaţii, am reuşit totuşi Chişinăul. Începe cu 1 iulie, vor fi minim trei frecvenţe pe săptămână. (...) Sper să crească această rută şi să avem Taromul definitiv aici. Este compania cea mai mare din România, este compania statului, noi suntem un aeroport de stat, era păcat ca Taromul să nu opereze pe Constanţa”, a afirmat directorul aeroportului. 

El a anunțat că vor fi cel puţin trei frecvenţe pe săptămână, cursa urmând să fie operaţională doar pe timpul sezonului estival. Deocamdată nu a fost stabilit preţul biletului.

În prezent, de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu sunt zboruri către Istanbul şi Londra, urmând ca din vară să revină cursele către Bruxelles, Milano, Paris, Cluj, Timişoara şi Oradea.

 

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000