O companie elvețiană, interesantă să preia SA „Glass Container Company”, SA „Glass Container Prim” și SRL „Glass Container Prim Plus”

Vetropack Austria Holding AG este activă în special pe piața comercializării ambalajelor din sticlă

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Vetropack Austria Holding AG (Elveția) intenționează să preia SA „Glass Container Company", SA „Glass Container Prim" și SRL „Glass Container Prim Plus".

Vetropack Austria Holding AG este deținută în totalitate de către Vetropack Holding Ltd. Principalele activități ale grupului din care face parte Vetropack Austria Holding AG sunt producerea ambalajelor din sticlă, distribuția ambalajelor din sticlă și reciclarea sticlei.

Pe teritoriul Republicii Moldova, Vetropack Austria Holding AG este activă în special pe piața comercializării ambalajelor din sticlă.

Întreprinderile asupra cărora se intenționează preluarea controlului au ca gen principal de activitate, fabricarea și comercializarea ambalajelor din sticlă.

În vederea stabilirii compatibilității concentrării economice cu mediul concurențial normal, autoritatea de concurență va analiza operațiunea notificată, în conformitate cu Legea concurenței nr. 183 din 11.07.2012 și Regulamentul privind concentrările economice, aprobat prin Hotărîrea Plenului Consiliului Concurenței nr. 17 din 30.08.2013.

Consiliul Concurenței este interesat în obținerea observațiilor și punctelor de vedere de la agenții economici terți referitor la modul în care concentrarea economică notificată, afectează sau poate afecta concurența de pe piața dată.

Alte stiri

Asociația Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova are un nou președinte

La data de 24 noiembrie curent, în cadrul Adunării Generale a Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM) în funcția de Președinte a fost ales cu vot unanim dl. Stanislav Rusu, directorul Societății pe Acțiuni ”TRACOM”.

Lege nouă! Moldovenii vor continua să fie transportați în pericol, cu microbuze vechi sau marfare reutilate, în timp ce statul nu va putea incasa taxele din transport

Nepăsare sau atentat la siguranța pasagerilor, printr-o nouă lege?! Moldovenii riscă să fie transportați în continuare cu microbuze învechite sau reutilate din transport marfar în transport pentru pasageri. De asemenea, noua lege creează condiții pentru abuzuri și evaziuni fiscale.

Ultimele ȘTIRI

Moldindconbank a lansat primul bancomat full contactless din țară!

PRIMUL BANCOMAT FULL CONTACTLESS DIN MOLDOVA

Asociația Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova are un nou președinte

La data de 24 noiembrie curent, în cadrul Adunării Generale a Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM) în funcți...

Lege nouă! Moldovenii vor continua să fie transportați în pericol, cu microbuze vechi sau marfare reutilate, în timp ce statul nu va putea incasa taxele din transport

Nepăsare sau atentat la siguranța pasagerilor, printr-o nouă lege?! Moldovenii riscă să fie transportați în continuare cu microbuze învechite sau r...

Victor Pușcaș: Dreptul la Internet trebuie să fie stipulat în Constituția Republicii Moldova

DREPT CONSTITUȚIONAL

17,5 milioane Euro vor fi oferite de BERD și MAIB pentru susținerea afacerilor mici și mijlocii din țară

MAIB ȘI LINIA DE CREDITARE EU4BUSINESS-BERD

Vezi toate știrile