O nouă rundă de privatizări. Ce obiecte sunt licitate și care este termenul limită de depunere a cererilor

Agenția Proprietății Publice anunță pentru perioada 25 septembrie - 13 noiembrie 2020, desfășurarea unei runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat.

Agenția Proprietății Publice anunță pentru perioada 25 septembrie  - 13 noiembrie  2020, desfășurarea unei runde de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat. 

 • la data de 21 octombrie 2020 se va desfășura licitația cu strigare pentru privatizarea:
  • a cotei sociale din S.C „IT-Cafe” S.R.L
  • 3 întreprinderi de stat (ca complexe patrimoniale unice)
  • precum și a 11 complexe de bunuri și bunuri imobile, inclusiv 2 terenuri pentru construcții.

(Termenul limită de depunere a cererilor- 20 octombrie 2020, ora 16:00).

 

 • În perioada 3 - 13 noiembrie 2020, pe piața reglementată, prin intermediul Bursei de Valori, se vor desfășura licitații cu strigare pentru vânzarea pachetelor de acțiuni în loturi unice din 13 societăți pe acțiuni:
 1. S.A „Drumuri-Cimișlia”;
 2. S.A „Drumuri-Căușeni”;
 3. S.A „Drumuri-Orhei”;
 4. S.A „Drumuri-Soroca”;
 5. S.A „Drumuri-Criuleni”;
 6. S.A „Drumuri-Rîșcani;
 7. S.A „Drumuri-Cahul”;
 8. S.A „Drumuri-Ialoveni”;
 9. S.A „Drumuri-Strășeni”;
 10. S.A „Drumuri-Edineț”;
 11. S.A „Institutul de cercetări științifice „Rif-Acvaaparat”;
 12. S.A „Metalferos”.;
 13. S.A „Alimentarmaș”, în proces de insolvabilitate

Informații suplimentare referitor la modul de familiarizare cu documentele privind bunurile expuse la vânzare pot fi solicitate la Agenția Proprietății Publice (camera de date), tel/fax +373(22) 221-457, tel. +373(22) 238-089, +373(22) 234-589.

Comunicatele informative privind expunerea bunurilor proprietate publică la privatizare au fost publicate în Monitorul Oficial al Republicii Moldova la 25.09.2020 și pe pagina web. a Agenției Proprietății Publice.

Alte stiri

Mii de euro „direct în buzunar”! Despre schema de la Ambasada RM la București. MAEIE zice de un bănuit, CNA de „mai mulți”

CNA investighează o schemă de corupție la Ambasada Republicii Moldova al București. Potrivit unui comunicat de presă al Centrului, „mai mulți foști angajațiai Consulatului sunt cercetați penal pentru abuz în serviciu”.

Euro - 20 de lei și 16 bani. Leul moldovenesc s-a apreciat la final de săptămână

Leul moldovenesc se apreciază în raport cu moneda unică europeană. Banca Națională a Moldovei a stabilit pentru astăzi, 23 octombrie, un curs de 20 de lei și 16 de bani pentru un euro, o valoare în scădere cu patru bani, față de cea înregistrată ieri, 22 octombrie.

Putin, despre RM înainte de alegeri: „Nicăieri, cu excepția pieței rusești, producția moldovenească nu este solicitată”. Statistica spune altceva

Vladimir Putin a declarat că sectoarele economiei Republicii Moldova sunt atât de legate de Rusia încât „nu pot exista în mod normal”. Potrivit liderului rus, nicăieri, cu excepția pieței rusești producția moldovenească nu este solicitată. Declarația a fost făcută ieri, 22 octombrie, la o ședință a Clubului internațional de discuții „Valdai”. Asta în contextul în care, potrivit ultimelor date statistice, în Rusia ajung doar 10% din exporturile moldovenești.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile