Oferta Moldova Agroindbank pentru întreprinderile micro și mici: Recalculează și Refinanțează

RECALCULEAZĂ. REFINANȚEAZĂ. CU MAIB!

Ai luat un credit pentru dezvoltarea afacerii, iar acum te confrunți cu dificultăți la achitarea acestuia? Moldova Agroindbank îți propune soluția – refinanțarea împrumuturilor contractate la alte instituții financiare, în condiții favorabile pentru tine.

Ce îți propunem? Refinanțare în sumă de până la 2000 mii lei, inclusiv fără gaj până la 1000 mii lei,  fără comision unic de acordare a creditului cu o dobândă avantajoasă de 8.76%.

Oferta noastră va reduce din plata lunară curentă, pe care acum o achiți, astfel încât vei obține bani în plus pentru alte cheltuieli. Totodată, vei avea acces la mijloace financiare suplimentare pentru noi investiții în afacerea ta. Mai rapid decât te aștepți!

Am simplificat la maximum procesul de refinanțare și te-am scutit de prezentarea mai multor documente. Astfel, dacă ai o istorie creditară pozitivă, te așteptăm la MAIB pentru refinanțare rapidă.

Recalculează!

Te îndemnăm să faci un calcul simplu, pentru a înțelege care este costul total al refinanțării și cât vei întoarce lunar. Ca reper, la MAIB, pentru un credit de 100 000 lei, fără gaj, pe o perioadă de 12 luni, cu rata dobânzii de 8.76% și comision lunar de administrare – de 0.35%, rata lunară este  8 928 lei, DAE - 12.93%, iar valoarea totală plătibilă constituie 107 142 lei.

Refinanțează!

Ai făcut calculul, economiile se văd cu ochiul liber și deja te gândești să-ți refinanțezi la MAIB creditele și împrumuturile? Atunci, ne rămâne doar să-ți formulăm oferta de refinanțare pentru întreprinderile micro și mici:

• rata dobânzii – 8.76%;

• comision de examinare și acordare – 0 lei;

• până la 2 000 mii lei, inclusiv 1000 mii lei fără gaj;

• pachet simplificat de documente;

• beneficiezi de o sumă suplimentară pentru alte investiții.

Fă diferența și alege ce este #MAIBun pentru tine și afacerea ta. Beneficiază de toate avantajele creditării în cea mai mare bancă din Republica Moldova.

Accesează pagina web: https://refinantareimm.maib.md/ sau scanează codul QR de mai jos pentru a afla mai multe informații despre oferta MAIB. Ai la dispoziție un calculator pentru a alege suma necesară și perioada optimă de rambursare, ca să estimezi cât vor fi ratele lunare.

Depune o solicitare, accesând www.maib.md și vei fi contactat de către un specialist de la Moldova Agroindbank pentru o consultație individuală.

P.

Alte stiri

Pfizer întârzie cu livrarea vaccinului în UE. Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic

Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic Pfizer pentru noile întârzieri ce vor apărea săptămâna viitoare în livrarea de vaccinuri COVID-19 pentru țările membre ale Uniunii Europene, a declarat vineri un purtător de cuvânt al Executivului comunitar, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Joburi de viitor: (23) Estetician

Esteticienii lucrează cu oamenii pentru a-și spori aspectele fizice.

Pe care rute de troilebuz se va face testarea taxării electronice

Conform IPN, spre testare taxării electronice sunt propuse rute cu peste 20 de unități de transport .

Țările din care moldovenii au primit bani în decembrie. Top 5

În luna decembrie,suma de bani transferată prin intermediul băncilor licențiate, din străinătate în favoarea persoanelor fizice a fost de 147,84 milioane de dolari. Suma a crescut cu 36,9% față de luna decembrie a anului 2019 2019. Cele mai mari tranferuri au fost de 4% și provin din partea țărilor Uniunii Europene (UE), 13,6% din partea țărilor CSI și 39,6% vin din alte țări ale lumii.

Ultimele ȘTIRI

Pfizer întârzie cu livrarea vaccinului în UE. Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic

Comisia Europeană va solicita explicații de la grupul farmaceutic Pfizer pentru noile întârzieri ce vor apărea săptămâna viitoare în livrarea de va...

Joburi de viitor: (23) Estetician

Esteticienii lucrează cu oamenii pentru a-și spori aspectele fizice.

Pe care rute de troilebuz se va face testarea taxării electronice

Conform IPN, spre testare taxării electronice sunt propuse rute cu peste 20 de unități de transport .

Țările din care moldovenii au primit bani în decembrie. Top 5

În luna decembrie,suma de bani transferată prin intermediul băncilor licențiate, din străinătate în favoarea persoanelor fizice a fost de 147,84 ...

Inteligența emoțională în leadership. Domeniile IE

Noțiunea de inteligență emoțională(IE) a început să fie aplicată din ce în ce mai multe domenii, printre care este și mediul de afaceri. Daniel Gol...

Vezi toate știrile