Patru secții de votare din afara țării și-au prelungit activitatea cu o jumătate de oră și o oră, alte șase - s-au închis înainte de vreme

O secție de votare din țară și-a prelungit activitatea cu o oră, iar patru secții de votare din afara țării au decis prelungirea timpului de exercitare a dreptului la vot cu jumătate de oră și o oră.

O secție de votare din țară și-a prelungit activitatea cu o oră, iar patru secții de votare din afara țării au decis prelungirea timpului de exercitare a dreptului la vot cu jumătate de oră și o oră.

 

Potrivit Comisiei Electorale Centrale (CEC) secția nr. 1/442 or. Budapesta, Republica Ungară, și-a prelungit activitatea cu 30 de minute, iar secțiile de votare nr. 1/358, Tel Aviv, Israel și nr.1/353 Kassel, Germania, 1/341 Paris, Republica Franceză - și-au prelungit activitatea cu o oră.

Din cauza epuizării buletinelor de vot, 6 secții de votare din străinătate și-au încheiat activitatea înainte de termenul prevăzut de lege: 

  • nr. 1/349 Frankfurt, Republica Federală Germania;
  • nr. 1/393 și nr. 1/394 or. Londra (Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord);
  • nr. 1/344 or. Montreuil, Republica Franceză;
  • nr. 1/348 Berlin, Republica Federală Germania;
  • nr. 1/367  Bologna, Republica Italiană.

CEC a adus mulțumiri alegătorilor, pentru implicare și activismul civic fără de precedent. Apreciem înalt eforturile depuse de cetățenii RM, în special de cei aflați peste hotare țării și cei domiciliați în localitățile din stânga Nistrului, în vederea realizării dreptului la vot în cadrul turului doi de scrutin al alegerilor pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova din 15 noiembrie 2020. 

Subliniem că în turul doi de scrutin prezidențial este declarat ales candidatul care a obținut cel mai mare număr de voturi.

Alte stiri

În ce domenii se câștigă cel mai mult în Moldova, potrivit datelor oficiale

În trimestrul III al anului 2020, câștigul salarial mediu lunar nominal brut a fost de 8074,3 lei, fiind în creștere cu 2,9% față de trimestrul precedent și cu 9,3% față de trimestrul III al anului 2019.

Ultimele ȘTIRI

Primul card cashback în Moldova: Moldova Agroindbank și Mastercard au lansat o serie unică de carduri de plată GAMA

CARDURI DE PLATĂ GAMA

Wine Records prezintă primul Vin Muzical. Un cadou inedit pentru sărbătorile de iarnă (VIDEO)

Alină-le dorul de Casă!

Acest robot japonez poate vedea cumpărătorii ce nu poartă o mască în magazinul tău. Ce le face (VIDEO)

Cu vocea lui de copil, Robovie pare cel mai dulce dintre roboți.

În ce domenii se câștigă cel mai mult în Moldova, potrivit datelor oficiale

În trimestrul III al anului 2020, câștigul salarial mediu lunar nominal brut a fost de 8074,3 lei, fiind în creștere cu 2,9% față de trimestrul pre...

Oferta Moldova Agroindbank pentru întreprinderile micro și mici: Recalculează și Refinanțează

RECALCULEAZĂ. REFINANȚEAZĂ. CU MAIB!

Vezi toate știrile