Bani.md

Pentru o prezență impunătoare la nuntă, alege un costum de mire creat la comandă

Pentru o prezență impunătoare la nuntă, alege un costum de mire creat la comandă

Nunta este un eveniment special și unic prin emoțiile pe care le aduce în viața unui cuplu. Încercăm să punem la punct fiecare detaliu, pentru ca evenimentul să rămână unul memorabil, atât pentru miri, cât și pentru invitați. Pe lângă decorațiuni, muzică și dans, mirii își mai doresc să arate bine. Dacă în cazul Ei ținuta oricum va fi una diferită de cele întâlnite zilnic, în cazul Lui e mai greu să te evidențiezi pe fundalul oaspeților. Soluția este un costum la comandă, care va garanta o prezență unică a mirelui și întregului cuplu. 

Motive să optezi pentru un costum la comandă

Tot mai puțini bărbați îmbracă un costum când merg la oficiu, deci ținuta pentru nuntă a devenit un stimul pentru investiția într-un costum la comandă, solicitând mai multă creativitate din partea croitorilor. Există o întreagă serie de motive ce determină mirii să aleagă un costum la comandă.

O ținută unică

Nunta este o ocazie unică pentru un bărbat, în care poate apărea îmbrăcat diferit decât o face în viața de zi cu zi. Nu pierde ocazia să scoți în evidență individualitatea ta. Un mire modern deja nu mai optează pentru costumele clasice, ieșite din modă, alegând mai degrabă pentru ceva mult mai îndrăzneț. Deoarece în masă nu prea găsești modele deosebite - în culori contrastante sau imprimeuri inedite, un costum la comandă îți permite să experimentezi în cele mai interesante moduri.

Pentru o prezență impunătoare la nuntă, alege un costum de mire creat la comandă

Posibilitatea de a personaliza

Spre deosebire de un costum business, un costum pentru nuntă îți permite să ieși în evidență și să pui în valoare importanța evenimentului. Fiecare detaliu este sub controlul tău, de la culoarea căptușelii, modelul buzunarelor, până la butoni și nasturi. La fel, poți asorta cusăturile și culorile ținutei sau lăsa un mesaj pe partea de interior al sacoului.

Pentru o prezență impunătoare la nuntă, alege un costum de mire creat la comandă

Se aranjează perfect

Nimeni nu are corpul perfect, dar o haină potrivită face minuni cu aparențele. Chiar dacă nu observăm mereu când o haină nu se aranjează bine pe corp, sigur că se vede din prima atunci când ținuta este cusută pentru a fi purtată de o anumită persoană. Costumul făcut la comandă va pune în evidență trăsăturile forte ale corpului și va acoperi ceea ce deranjează.

Calitatea

Cel mai frumos costum pentru mire este, apriori, unul calitativ. Mulți miri aleg un costum la comandă, întrucât acesta reprezintă o bună investiție, care permite economisirea banilor în perspectivă. Acesta va servi mult timp, datorită construcției pânzei, care mai are un material inserat între căptușeală și țesătură. Sacoul se va așeza fin pe corpul tău, adaptându-se cu ușurință la forma corpului. Plus, este mult mai rezistent în fața procesului de curățare chimică.

Mirii sunt în lumina reflectoarelor în sala de ceremonii pe toată durata ceremoniei și petrecerii la nuntă. Alege un costum pentru mire elegant, dar care să îți permită să te simți confortabil și să te bucuri de festivitate. Ținuta individuală, care te prinde cel mai bine, o găsești în magazinul de costume pentru bărbați din Chișinău - Florentino Delure.

Pentru o prezență impunătoare la nuntă, alege un costum de mire creat la comandă

P.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000