Bani.md

Perioada de înregistrare pentru Green Card va fi RELUATĂ! Cei care s-au înscris deja, trebuie să o mai facă o dată

Perioada de înregistrare pentru Green Card va fi RELUATĂ! Cei care s-au înscris deja, trebuie să o mai facă o dată foto: US Embassy via Facebook

Perioada de înregistrare pentru Loteria Vizelor SUA va fi reluată începând cu 18 octombrie. Informația a fost publicată de către Ambasada SUA în Ecuador și confirmată la solicitarea reporterilor Bani.md de către Ambasada SUA la Chișinău.

Din cauza problemelor tehnice, toate înregistrările făcute începând cu 3 octombrie și până la 18 octombrie 2017, vor trebui să fie retrimise pentru ca participantul să fie luat în considerare.

La scurt timp, Ambsada SUA a venit cu mai multe detalii pe pagina sa oficială: Noua perioadă de înregistrare pentru DV-2019 se deschide pentru intrările electronice la prânz, ora de vară de est, miercuri, 18 octombrie 2017, și se închide la amiază, Ora standard de Est, miercuri, 22 noiembrie 2017.

Ne regretăm inconvenientele față de participanții la viza Diversity. Cu toate acestea, pentru a asigura corectitudinea și a proteja integritatea procesului pentru toți cei interesați, trebuie să reluăm procesul de înscriere pentru acest an (DV-2019).

Dacă ați introdus înainte de miercuri, 18 octombrie 2017, acea intrare nu va fi luată în considerare și va trebui să efectuați o altă înregistrare în timpul noii perioade de înregistrare. Puteți trimite o intrare nouă fără a fi descalificată pentru trimiterea mai multor intrări. Persoanele care prezintă mai mult de o intrare în timpul noii perioade de înregistrare vor fi descalificate”, se menționează în comunicatul Ambasadei.

Solicitanții pot accesa formularul electronic de intrare DV (E-DV) pe site-ul oficial E-DV, dvlottery.state.gov, în perioada de înregistrare. Instrucțiunile DV sunt, de asemenea, disponibile pe pagina web a Departamentului de Stat, la usvisas.state.gov/dv/instructions.

Toate celelalte cerințe de eligibilitate rămân aceleași.

Bani.md amintește că la puțin timp după ce a fost dat startul perioadei de înregistrare (3 noiembrie 2017), site-ul oficial Loteria Vizelor a fost blocată.  

Înregistrarea electronică pentru Loteria Vizelor SUA este blocată din cauza unor defecțiuni tehnice

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000