Platforma „Pentru Moldova”, formată din 15 deputați, creată oficial în Parlament

Anunțul în Parlament a fost făcut astăzi de deputatul Sergiu Sârbu.

Fracțiunea Partidului Politic „ȘOR” și 6 deputați neafiliați au anunțat oficial joi, 19 noiembrie, în cadrul ședinței Parlamentului Republicii Moldova, crearea Platformei Parlamentare „Pentru Moldova”, care astfel devine al doilea cel mai numeros grup parlamentar în actualul Legislativ.

 

Anunțul în Parlament a fost făcut astăzi de deputatul Sergiu Sârbu.

„În baza procesului verbal nr. 1 din 18 noiembrie, deputații neafiliați Serghei Sârbu, Eleonora Graur, Ruxanda Glavan, Grigore Repeșciuc, Corneliu Padnevici, Elena Bacalu și deputații fracțiunii Partidului "ȘOR" Ilan Șor, Petru Jardan, Marina Tauber, Reghina Apostolova, Vadim Fotescu, Igor Himici, Denis Ulanov, Violeta Ivanov, Vladimir Vitiuc au constituit Platforma Parlamentară "Pentru Moldova". Secretar al Platformei Parlamentare "Pentru Moldova" a fost ales Serghei Sîrbu. Deputații care au aderat la Platforma "Pentru Moldova" vor susține și vor vota toate proiectelor bune pentru cetățeni, pentru oameni, pentru Moldova! Mizăm pe aceeași abordare din partea tuturor fracțiunilor parlamentare!”, a declarat Sergiu Sârbu.

Potrivit unui comunicat de presă al Partidului „ȘOR”, fracțiunea parlamentară a formațiunii va funcționa în continuare cu drepturi depline în Parlamentul Republicii Moldova. Deputații fracțiunii parlamentare își vor respecta cu strictețe angajamentele asumate în fața cetățenilor și vor promova programul electoral al Partidului Politic „ȘOR" în Parlament.

„Aderarea la Platforma Parlamentară „Pentru Moldova” nu înseamnă dispariția fracțiunii Partidului Politic „ȘOR”, dar conjugarea eforturilor în vederea adoptării proiectele de legi așteptate de cetățeni și necesare țării", potrivit Partidului „ȘOR”.

Partidul „ȘOR” reamintește că scopul Platformei Parlamentare „Pentru Moldova” este să-i consolideze pe toți aleșii poporului care nu sunt indiferenți față de soarta Moldovei, de prezentul și viitorul ei. „Pe toți cei care vor să aducă folos țării lor, să participe la renașterea și dezvoltarea ei”, scrie în comunicatul de presă.

Platforma parlamentară „Pentru Moldova” este în continuare deschisă pentru toți deputații responsabili, determinați să contribuie la promovarea proiectelor și legilor necesare pentru dezvoltarea și modernizarea Republicii Moldova și asigurarea unui nivel decent de trai cetățenilor, a mai anunțat Partidul „ȘOR”.

Alte stiri

Asociația Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova are un nou președinte

La data de 24 noiembrie curent, în cadrul Adunării Generale a Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM) în funcția de Președinte a fost ales cu vot unanim dl. Stanislav Rusu, directorul Societății pe Acțiuni ”TRACOM”.

Lege nouă! Moldovenii vor continua să fie transportați în pericol, cu microbuze vechi sau marfare reutilate, în timp ce statul nu va putea incasa taxele din transport

Nepăsare sau atentat la siguranța pasagerilor, printr-o nouă lege?! Moldovenii riscă să fie transportați în continuare cu microbuze învechite sau reutilate din transport marfar în transport pentru pasageri. De asemenea, noua lege creează condiții pentru abuzuri și evaziuni fiscale.

Ultimele ȘTIRI

Moldindconbank a lansat primul bancomat full contactless din țară!

PRIMUL BANCOMAT FULL CONTACTLESS DIN MOLDOVA

Asociația Patronală a Parcurilor Industriale din Republica Moldova are un nou președinte

La data de 24 noiembrie curent, în cadrul Adunării Generale a Asociației Patronale a Parcurilor Industriale din Republica Moldova (APPIM) în funcți...

Lege nouă! Moldovenii vor continua să fie transportați în pericol, cu microbuze vechi sau marfare reutilate, în timp ce statul nu va putea incasa taxele din transport

Nepăsare sau atentat la siguranța pasagerilor, printr-o nouă lege?! Moldovenii riscă să fie transportați în continuare cu microbuze învechite sau r...

Victor Pușcaș: Dreptul la Internet trebuie să fie stipulat în Constituția Republicii Moldova

DREPT CONSTITUȚIONAL

17,5 milioane Euro vor fi oferite de BERD și MAIB pentru susținerea afacerilor mici și mijlocii din țară

MAIB ȘI LINIA DE CREDITARE EU4BUSINESS-BERD

Vezi toate știrile