Prețul de start - impresionant! Pistolul lui Sean Connery din primul film James Bond va fi scos la licitație

Pistolul pe care l-a folosit Sean Connery în primul film din seria james Bond urmează a fi atracția vedetă a unei licitații de la Hollywood, organizată de Julien's Auctions din Beverly Hills. Reuters precizează că licitația va avea loc pe data de 3 decembrie, deși inișial o anunțase pe data de 6 decembrie.

Pistolul pe care l-a folosit Sean Connery în primul film din seria james Bond urmează a fi atracția vedetă a unei licitații de la Hollywood, organizată de Julien's Auctions din Beverly Hills. Reuters precizează că licitația va avea loc pe data de 3 decembrie, deși inișial o anunțase pe data de 6 decembrie. 

Pistolul folosit de regretatul Sean Connery, armă semiautomatică Walther PP care, împreună cu modelul său mai mic PPK, a devenit una dintre cele mai cunoscute imagini ale francizei James Bond, este așteptat să se vândă cu o suma între 150.000 și 200.000 de dolari, conform reprezentantului casei de licitații Julien's Auctions, citat luni de Reuters.

Prețul de start - impresionant! Pistolul lui Sean Connery din primul film James Bond va fi scos la licitație

„Silueta lui 007 ținând această armă va deveni cea mai iconică imagine a francizei James Bond și una dintre cele mai recunoscute referințe ale culturii pop din toate timpurile”, a declarat Martin Nolan, directorul executiv al Julien’s Auctions, într-un comunicat.

"Pistolul provine de la furnizorul original BAPTY din Marea Britanie, care l-a vândut la licitație în 2006." confom Julien’s. 

Pistolul este elementul central dintr-o colecție peste de 500 de obiecte memorabile de la Hollywood, care include și casca pe care Tom Cruise a purtat-o în „Top Gun” dar și prima rochie purtată de Michelle Obama, care a fost vreodată scoasă la licitație.

 

Alte stiri

În ce domenii se câștigă cel mai mult în Moldova, potrivit datelor oficiale

În trimestrul III al anului 2020, câștigul salarial mediu lunar nominal brut a fost de 8074,3 lei, fiind în creștere cu 2,9% față de trimestrul precedent și cu 9,3% față de trimestrul III al anului 2019.

Ultimele ȘTIRI

Primul card cashback în Moldova: Moldova Agroindbank și Mastercard au lansat o serie unică de carduri de plată GAMA

CARDURI DE PLATĂ GAMA

Wine Records prezintă primul Vin Muzical. Un cadou inedit pentru sărbătorile de iarnă (VIDEO)

Alină-le dorul de Casă!

Acest robot japonez poate vedea cumpărătorii ce nu poartă o mască în magazinul tău. Ce le face (VIDEO)

Cu vocea lui de copil, Robovie pare cel mai dulce dintre roboți.

În ce domenii se câștigă cel mai mult în Moldova, potrivit datelor oficiale

În trimestrul III al anului 2020, câștigul salarial mediu lunar nominal brut a fost de 8074,3 lei, fiind în creștere cu 2,9% față de trimestrul pre...

Oferta Moldova Agroindbank pentru întreprinderile micro și mici: Recalculează și Refinanțează

RECALCULEAZĂ. REFINANȚEAZĂ. CU MAIB!

Vezi toate știrile