Prețul noului iPhone 7 în mai multe țări ale lumii: De unde poate poate fi cumpărat mai ieftin//INFOGRAFIC

Ungaria este statul în care în prezent, un iPhone 7 costă cel mai mult. Cel puțin asa arată datele unui infografic realizat de jurnaliștii The Telegraph. Ungurii trebuie să plătească pentru noul gadget Apple cu 44% mai mult decât americanii. Astfel, în Ungaria iPhone 7 costă peste 700 de lire sterline, în timp ce în SUA același aparat costă echivalentul a doar 487 de lire, scrie Yoda.ro.Pe…

Ungaria este statul în care în prezent, un iPhone 7 costă cel mai mult. Cel puțin asa arată datele unui infografic realizat de jurnaliștii The Telegraph. Ungurii trebuie să plătească pentru noul gadget Apple cu 44% mai mult decât americanii. 

Astfel, în Ungaria iPhone 7 costă peste 700 de lire sterline, în timp ce în SUA același aparat costă echivalentul a doar 487 de lire, scrie Yoda.ro.

Pe următoarele locuri în topul țărilor unde fanii iPhone sunt puși la cheltuieli serioase se află Italia (675 de lire), Rusia, Noua Zeelandă, Irlanda, Franța și Spania.

Cel mai bine stau americani, canadienii (521 lire) și cei din Emiratele Arabe Unite (531 lire).

Există și câteva țări unde se poate observa un paradox: un iPhone 7 costă mai puțin decât modelul 6S: Rusia, Mexic, China și Hong Kong.

Pentru studiul comparativ a fost lua în calcul un iPhone 7 cu capacitatea de 32GB.

România nu a fost inclusă în acest studiu, peste Prut însă, un iPhone 7 costă 3.499 lei, echivalentul a 667 de lire. Deocamdată, gadgetul nu a ajuns în magazinele specializate din Republica Moldova, care nu au anunțat nici când vor avea în vitrine produsul Apple. 

 

Alte stiri

De ce Irlanda decide să instituie restricții pentru întreaga populație, devenind prima țară din UE care face asta

Irlanda va fi prima țară din UE care va institui restricții pentru întreaga populație, a anunțat luni premierul Micheal Martin. Măsurile vor intra în vigoare miercuri la miezul nopții (23.00 GMT) timp de șase săptămâni. Școlile vor rămâne închise, scrie Agerpres.

Vrei salariu de 50.000 de lei? Verifică ce posturi bine-plătite sunt în țară. LISTA

Compania continuă să caute o persoană cu experiență în domeniul exctracției uleiului și care cunoaște limba engleză la nivel avansat. Salariul maxim pe care este gata să-i plătească lunar 50 de mii de lei.

Sezonul termic a început. Ce trebuie să facă locuitorii capitalei pentru a se conecta la căldură

Primăria municipiului Chișinău informează că locuitorii orașului pot solicita conectarea apartamentelor la sursa centralizată de încălzire, chiar dacă sezonul termic 2020-2021 încă nu a început. Declarații în aceste sens au fost făcute astăzi de responsabilii municipalității, din cadrul ședinței operative săptămânale.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile