Bani.md

Primele probleme ale noului telefon iPhone X: Touchscreen-ul nu rezistă la temperaturi joase

Primele probleme ale noului telefon iPhone X: Touchscreen-ul nu rezistă la temperaturi joase foto: cnet.com

Este aproape imposibil ca un dispozitiv nou să nu se lanseze cu o serie de mici probleme care pot fi rezolvate fie cu returnarea şi înlocuirea pe garanţie, pentru probleme hardware, fie prin update-uri software. iPhone X nu pare să fie lipsit de astfel de probleme, mulţi utilizatori raportând probleme cu touchscreen-ul atunci când telefonul intră în medii foarte reci (sub zero grade Celsius).

Se pare însă că Apple a luat această problemă la cunoştinţă şi a promis deja un update de software care va rezolva această situaţie, scrie Go4it.ro.

Problema descoperită de utilizatorii iPhone X se manifestă la tranziţii din medii calde la cele reci (atunci când ieşi din casă sau din maşină şi afară sunt temperaturi de zero grade sau mai mici), componenta tactilă a ecranului încetând să ia comenzi. Această problemă se manifestă instant, mulţi dintre cei care au întâmpinat acest comportament al telefonului crezând iniţial că este vorba despre o limitare hardware.

Apple a recunoscut această problemă şi a promis că o va rezolva printr-un update software. Este curios însă faptul că o asemenea problemă poate fi rezolvată în acest fel de la distanţă, fără schimbarea componentelor interne. Există deja utiliatori care speculează că acest comportament ar putea fi influenţat de senzorul Face ID, în timp ce alţii spun că lipsa butonului Home expune display-ul la temperaturi mai joase, întrucât acesta este acum aproape lipit de toate marginile metalice ale dispozitivului.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000