Prognoze sumbre în SUA: Magazinele se pregătesc pentru al doilea val Covid

Magazinele și companiile de produse alimentare din Statele Unite ale Americii se pregătesc pentru o posibilă creștere a vânzărilor pe fondul unei noi creșteri a cazurilor de Covid-19 și a iminentei vacanțe, relatează The Wall Street Journal.

Magazinele și companiile de produse alimentare din Statele Unite ale Americii se pregătesc pentru o posibilă creștere a vânzărilor pe fondul unei noi creșteri a cazurilor de Covid-19 și a iminentei vacanțe, relatează The Wall Street Journal.

Supermarketurile fac stocuri de produse alimentare pentru a se pregăti pentru lunile de toamnă și iarnă, când unii experți în sănătate avertizează că țara s-ar putea confrunta cu al doilea val al pandemiei de coronavirus și noi restricții, transmite Știripesurse.ro.

Companiile de produse alimentare accelerează producția celor mai populare articole, iar liderii din industrie spun că nu vor mai fi prinși nepregătiți în fața epidemiei.

Southeastern Grocers LLC, unul din cele mai mari lanțuri de supermarketuri din sud-estul țării, și-a asigurat rezerva de curcani și șuncă încă din timpul verii, cu luni înainte să înceapă în mod normal planificarea stocurilor, a declarat directorul executiv Anthony Hucker. Și angrosistul alimentar United Natural Foods Inc. a făcut un stoc suplimentar de sos de afine, ceai de plante și remedii reci, a declarat președintele Chris Testa.

„Am început să vorbim despre Ziua Recunoștinței în iunie. Este mai devreme decât am făcut-o vreodată”, a spus acesta.

Magazinele alimentare au început recent să construiască „paleți pandemici” cu produse de curățare și igienizare, astfel încât să existe întotdeauna un stoc în depozite, a spus Darin Peirce, vicepreședinte al vânzărilor cu amănuntul peste 400 de magazine. Compania stabilește protocoale, astfel încât să poată gestiona mai bine situația în cazul în care cererile vor fi foarte mari.

Acum, vânzătorii de alimente se aprovizionează cu produse de bază, cum ar fi sosul de paste și produse din hârtie, pentru a se pregăti mai bine pentru această iarnă, când se așteaptă ca oamenii să stea mai mult acasă. Mulți comercianți cu amănuntul extind capacitatea de distribuție, măresc spațiul din depozit și modifică schimburile.

Experții din industrie sunt de părere că nu va mai exista o cerere atăt de mare de alimente ce cea din luna martie, când oamenii au intrat în panică, temându-se de închiderea magazinelor alimentare sau de lipsa de alimente. Consumatorii sunt mai bine pregătiți de această dată, a declarat Sean Connolly, director executiv al Conagra Brands Inc.

Unii comercianți cu amănuntul pariază, de asemenea, că investițiile recente în depozite și comerțul electronic îi vor ajuta să răspundă cererii de livrări la domiciliu în următoarele luni.

Peste 200.000 de oameni au murit din cauza coronavirusului în SUA.

 

 

Alte stiri

De ce Irlanda decide să instituie restricții pentru întreaga populație, devenind prima țară din UE care face asta

Irlanda va fi prima țară din UE care va institui restricții pentru întreaga populație, a anunțat luni premierul Micheal Martin. Măsurile vor intra în vigoare miercuri la miezul nopții (23.00 GMT) timp de șase săptămâni. Școlile vor rămâne închise, scrie Agerpres.

Vrei salariu de 50.000 de lei? Verifică ce posturi bine-plătite sunt în țară. LISTA

Compania continuă să caute o persoană cu experiență în domeniul exctracției uleiului și care cunoaște limba engleză la nivel avansat. Salariul maxim pe care este gata să-i plătească lunar 50 de mii de lei.

Sezonul termic a început. Ce trebuie să facă locuitorii capitalei pentru a se conecta la căldură

Primăria municipiului Chișinău informează că locuitorii orașului pot solicita conectarea apartamentelor la sursa centralizată de încălzire, chiar dacă sezonul termic 2020-2021 încă nu a început. Declarații în aceste sens au fost făcute astăzi de responsabilii municipalității, din cadrul ședinței operative săptămânale.

Ultimele ȘTIRI

Armenia a bombardat mai multe localități din Azerbaidjan. Sunt înregistrate decese și răniți în rândul civililor și militarilor

Forțele armate din Armenia au bombardată în această dimineață pozițiile Azerbaidjanului, de-a lungul liniei frontului, unde se regăsesc și persoane...

Ce sigur nu trebuie să faci, dacă ai probeleme cu finanțele

Dacă vă aflați într-o gaură financiară, este important să evitați lucrurile stupide pentru a nu vă săpa groapa și mai adânc.

LG Moldova: Casa viitorului mai aproape decât crezi!

Cu câțiva ani în urmă, Big Data și Internetul era menționat în previziunile futuriste, iar astăzi reprezintă o realitatea perfect normală fără de c...

MAIB și Opera Națională vă îndeamnă să fim la distanță și, totuși, împreună prin cultură și muzică bună

Cel mai impresionant eveniment cultural al teatrului liric național revine în scenă cu ediția a 28-a a Festivalului Internațional de Operă și Balet...

LG Virtual Exhibition- Life’s Good from Home

În fiecare an, compania LG ne încântă cu noile sale produse unice, precum: primul televizor OLED rulabil, cel mai tare frigider InstaViewThinQ cu u...

Vezi toate știrile