Proprietarii cluburilor de noapte și a barurilor din Tokyo vor primi câte 5000$ ca să țină afacerile închise

Autoritățile din Tokyo urmează să achite cluburile de noapte și barurile din oraș pentru a rămâne închise. Proprietarii vor primi aproape 5000 dolari, arată decizia luată după ce capitala Japoniei a înregistrat joi 224 de cazuri de coronavirus - cel mai mare număr zilnic de la începutul pandemiei.

Autoritățile din Tokyo urmează să achite cluburile de noapte și barurile din oraș pentru a rămâne închise. Proprietarii vor primi aproape 5000 dolari, arată decizia luată după ce capitala Japoniei a înregistrat joi 224 de cazuri de coronavirus - cel mai mare număr zilnic de la începutul pandemiei.

Autoritățile au refuzat anterior să ofere sprijin economic acestor întreprinderi, în timpul pandemiei, dar și-au schimbat abordarea după ce 80% din infecțiile raportate joi au fost printre persoane tinere care au frecventat districtele de divertisment din Tokyo, inclusiv Shinjuku și Ikebukuro, relatează The Guardian.

„Numeroasele cazuri de infecție confirmate pot cauza probleme și în alte domenii de activitate, lucru pentru care ne pare rău, dar încercăm să luăm precauții pentru prevenirea infecțiilor în unitățile noastre”, a declarat Kaori Koga, un reprezentant al Asociatiei Afacerilor din sectorul de divertisment.

Actualmente, în Japonia sunt confirmate peste 20.000 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, iar aproape 1000 de oameni și-au pierdut viața din cauza acestui virus.

Alte stiri

În ce domenii se câștigă cel mai mult în Moldova, potrivit datelor oficiale

În trimestrul III al anului 2020, câștigul salarial mediu lunar nominal brut a fost de 8074,3 lei, fiind în creștere cu 2,9% față de trimestrul precedent și cu 9,3% față de trimestrul III al anului 2019.

Ultimele ȘTIRI

Primul card cashback în Moldova: Moldova Agroindbank și Mastercard au lansat o serie unică de carduri de plată GAMA

CARDURI DE PLATĂ GAMA

Wine Records prezintă primul Vin Muzical. Un cadou inedit pentru sărbătorile de iarnă (VIDEO)

Alină-le dorul de Casă!

Acest robot japonez poate vedea cumpărătorii ce nu poartă o mască în magazinul tău. Ce le face (VIDEO)

Cu vocea lui de copil, Robovie pare cel mai dulce dintre roboți.

În ce domenii se câștigă cel mai mult în Moldova, potrivit datelor oficiale

În trimestrul III al anului 2020, câștigul salarial mediu lunar nominal brut a fost de 8074,3 lei, fiind în creștere cu 2,9% față de trimestrul pre...

Oferta Moldova Agroindbank pentru întreprinderile micro și mici: Recalculează și Refinanțează

RECALCULEAZĂ. REFINANȚEAZĂ. CU MAIB!

Vezi toate știrile