Bani.md

Reacția Moldcell, după ce turcii au anunțat că renunță la compania din R. Moldova

Reacția Moldcell, după ce turcii au anunțat că renunță la compania din R. Moldova foto: moldcell.md

Reprezentanții companiei Moldcell au venit cu o reacție, după ce acum câteva zile, Directorul executiv al companiei Turkcell din Turcia a anunțat că își vinde unitățile din Republica Moldova și Kazahstan.

Astfel, compania Moldcell menționează că scoaterea la vânzare și achziționarea de către un alt operator a unităților Moldcell nu va afecta clienții și consumatorii companiei.

„Declarațiile Directorului General al companiei Turkcell despre faptul că compania Moldcell va fi vândută în 2018, înseamnă că Moldcell va avea alți proprietari. Compania Moldcell continuă să presteze servicii de înaltă calitate, să investească în extinderea continuă a rețelei și cele mai noi tehnologii, precum și să pună la dispoziția clienților săi cele mai atractive și avantajoase oferte”, se menționează într-un comunicat de presă al companiei Moldcell. 

Bani.md amintește că joi, directorul executiv al companiei, Kaan Terzioglu, a declarat că, cel mai important operator de telefonie mobilă din Turcia, Turkcell, își va vinde unitățile sale din Kazahstan și Republica Moldova în acest an.

 

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000