Bani.md

Se caută specialiști în domeniul TIC! Banca Națională anunță câteva funcții vacante

Se caută specialiști în domeniul TIC! Banca Națională anunță câteva funcții vacante

Banca Națională a Moldovei (BNM) încearcă de mai mult timp să angajeze specialiști calificați în domeniul tehnologiilor informaționale și comunicațiilor (TIC), în dorința de a-i atrage pe cei mai buni.

Printre funcțiile vacante se numără:

Inginer consultant cu funcția de control acces și calitate, Direcția suport și calitate, Departamentul tehnologii informaționale

Inginer principal, Direcția infrastructură tehnologii informaționale și comunicații, Departamentul tehnologii informaționale

Expert principal, Direcția organizare și gestiune TIC, Departamentul tehnologii informaționale

Instituția promite candidaților un mediu de lucru stabil şi competitiv, alături de o echipă de profesioniști, oportunități de dezvoltare profesională, participarea în proiecte inovative, și o carieră de succes într-un domeniu de perspectivă. Angajatorul promite și un salariu motivant, la un nivel concurențial cu piața, fără a preciza mărimea acestuia.

În schimb, candidații trebuie să aibă studii în domeniul TIC, să cunoască limba engleză și să dea dovadă de receptivitate la idei noi, spirit de echipă, disponibilitate și flexibilitate la reforme etc.

Domeniile în care se fac angajările și cerințele specifice sunt: dezvoltare soft, suport tehnic si administrare și planificare și gestiune TIC.

Toate posturile vacante ale BNM le găsiți AICI.

Tags

Caută

Cursul Valutar BNM

MDL RATĂ TREND
EUR 20.2254 -0.0000
USD 16.3935 -0.0000
RUB 0.2660 -0.0000
RON 4.3374 -0.0000
UAH 0.6300 -0.0000